2777
2789
عنوان

موهام رو‌ چیکار کنممممم❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 46 پست
اخرین باری که خودم دست به قیچی شدم یک هفته نتونستم از خونه بیرون برم😂😂چتریامو تا بالای پیشونیم زده ...

الهیییی خخ 

برا منم پیش اومده 

اره خوشگلم همون لیرو بزن :)) اگرم خاستی تاپیک بزن عکس لیراتو بزار منم تگ کن ببینم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دلم موهای بلند و سالم میخوادددد موهام تا شونه اس آره عزیزم چتری پرده ای میشه زد

موی کوتاه واقعا ناز تره . من متاسفانه نمیتونم جرعت به خرج بدم و موهامو کامل کوتاهشون کنم . اگه داشتم حتما کوتاه میکردم تا شونه چون موی کوتاه خیلی جذاب تره 😍

مرسی قشنگم پس پرده ای میزنم پایینشم لیر 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

الهیییی خخ برا منم پیش اومده اره خوشگلم همون لیرو بزن :)) اگرم خاستی تاپیک بزن عکس لیراتو بزار منم ت ...

چشم عزیزدلم حتما😘🩷🩷

چقدر خوشحالم از اشنایی باهات خیلی بهم وایب خوبی میدی مهربون😍❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

قربونت برم..خیلی مهربونیییی بله بله..قطعا بهت میاد خیلی خوشگله

فدای محبتت عزیزم خیلی بهم لطف داری😘🩷

میخوای موهاتو کوتاه کنی میا جان؟

وای ی عکس بذار از موهات خیلی دوس دارم بیینمشون😍😍حس میکنم موهات خیلی جذاب باشن😍😍

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ترزمه شامپوعه؟

اره عزیزم شامپو tresemme

مدلای مختلف داره من بنفشش رو وقتی موهام خیلی چرب بود استفاده میکردم و تاثیر داشت

میخوای موهاتو کوتاه کنی میا جان؟وای ی عکس بذار از موهات خیلی دوس دارم بیینمشون😍😍حس میکنم موهات خیل ...

اره عزیزدلم البته کامل کوتاه نمیکنم فقط لیر میزنم که قد موهام خیلی کوتاه نشه . 

چشم حتما برم ارایشگاه میذارم تگتون میکنم😍

شما که خیلی بهم محبت داری 😘🩷تصوراتتو خراب نمیکنم ولی انقدر این چند وقت بخاطر بیماری موهام ریخته که چیزی ازش نمونده 😅حالا رفتم ارایشگاه براتون میذارم عکسشو😁

مرسیییی. ببینم پیدا میکنممنم کف سرم چربه بشددت

کف سرت رو اسکراب کن قشنگم 

هفته ای یکبار اسکراب کنی خوب میشه 

اسکراب لورال عالیه اگه قیمت مناسب خواستی اربان بگیر 🩷

اره عزیزدلم البته کامل کوتاه نمیکنم فقط لیر میزنم که قد موهام خیلی کوتاه نشه . چشم حتما برم ارایشگاه ...

انشاءالله ک باب دلت میشه مدل موهات😍اره جانم حتما تگ کن😍

فدای سرت تو هرجور باشی قشنگن موهات🫂هممون از این دوره های ناراحت کننده تو زندگیمون داریم میگذرن و مث قبل میشه همه چیمون🫂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙