خسته شدم خسته از اینهمه بی کسی.یعالمه ادم دورمن که بخدا اگه بتونم یه کلمه از حرف دلمو بهشون بگم.از دست بابام خستم.دیگه به اینجام رسونده.بخدا قسم از دستش خستم.همین اه ادمای پشت سرشه که هر کاری میکنه به مشکل میخوره.نمیتونم واقعا این حجم غمی که تو سینمه رو براتون تو تایپ توصیف کنم کنم.
فقط همین💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
شاید باورتون نشه ولی همین الان از اینکه کسی دورم نبود یکم خودمو خالی کنم اومدم اینجا.اول رفتم چت جی بی تی یادم افتاد خطمم دست بابامه.یعنی این حد از تنهایی
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام گلم اون دوستت که مجازی بود اومد مشهد چیشد اخر رفتی ببینیش؟
قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتماعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها...
همون بابا رو قدرشو بدونمنم یک زمانی مثل تو فکر میکردم بدترین آدم دنیا بابام فکر میکردم مزاحم همه کار ...
منکه نمیخوام بمیره که.ولی بابایی که فقط اسم بابا روش باشه بدرد نمیخوره.کل کاری که تو این زندگی واسم کردی فقط این بوده که گذاشته از سفرش نون بخورم. تو خونش بخوابم.لباس هم اینطوری نیست که بخواد هر ماه یعالمه لباس بخره.هر سال ما چند بار خرید داریم.همین.بخدا بزرگترین حسرتم شده مدرسه.خدا لعنتش نکنه
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡