2777
2789
عنوان

هیچکس نیست که باهاش حرف بزنم

132 بازدید | 19 پست

خسته شدم خسته از اینهمه بی کسی.یعالمه ادم دورمن که بخدا اگه بتونم یه کلمه از حرف دلمو بهشون بگم.از دست بابام خستم‌.دیگه به اینجام رسونده.بخدا قسم از دستش خستم.همین اه ادمای پشت سرشه که هر کاری میکنه به مشکل میخوره.نمیتونم واقعا این حجم غمی که تو سینمه رو براتون تو تایپ توصیف کنم کنم.

فقط همین💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

شاید باورتون نشه ولی همین الان از اینکه کسی دورم نبود یکم خودمو خالی کنم اومدم اینجا.اول رفتم چت جی بی تی یادم افتاد خطمم دست بابامه.یعنی این حد از تنهایی

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

دلم مامانمو میخواد دلم بچگیمو میخواد مدرسمو دوستامو معلممو.دلم میخواد یا منو خدا از دست بابام خلاص کنه یا بابامو از دست من یجوری که به کسی ضرر نرسه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تبریک میگم شما دارید بزرگ‌ میشیدو این چهره ی واقعی زندگیه‌تنها راه قوی شدنه

اینطوری؟تو سن من؟بخدا که همه دوستام پی درسو مشقشونن من دنبال کار خونه و فلان بیسار اطاعت از خانواده

همون بابا رو قدرشو بدون

منم یک زمانی مثل تو فکر میکردم بدترین آدم دنیا بابام 

فکر میکردم مزاحم همه کارهام بابامه 

کارایی که دوست داشتم رو نمیزاشت انجام بدم 

حالا حسرت یک لحظه بودنش رو یک لحظه دیدنش رو 

یک لحظه لمس دستاش رو دارم 🥺🥺🥺🥺🥺

با من حرف بزن:)

چی میشه گفت

سلام گلم اون دوستت که مجازی بود اومد مشهد چیشد اخر رفتی ببینیش؟

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

همون بابا رو قدرشو بدونمنم یک زمانی مثل تو فکر میکردم بدترین آدم دنیا بابام فکر میکردم مزاحم همه کار ...

منکه نمیخوام بمیره که.ولی بابایی که فقط اسم بابا روش باشه بدرد نمیخوره.کل کاری که تو این زندگی واسم کردی فقط این بوده که گذاشته از سفرش نون بخورم. تو خونش بخوابم.لباس هم اینطوری نیست که بخواد هر ماه یعالمه لباس بخره.هر سال ما چند بار خرید داریم.همین.بخدا بزرگترین حسرتم شده مدرسه.خدا لعنتش نکنه

منکه نمیخوام بمیره که.ولی بابایی که فقط اسم بابا روش باشه بدرد نمیخوره.کل کاری که تو این زندگی واسم ...

می‌دونم سخته 

من الان خودم یک کادر کارمندم

ولی باورکن خرج و مخارج آنقدر زیاده که یک دست لباس به قول شما سالانه میخرم

یک جفت کفش سالانه میخرم چون بچه هم دارم باید برای اونا بیشتر بخرم چون بچن و زودتر خراب می‌کنند ولی بازم همراه نمیتونم بخرم بس قسط و قرض داریم 

سلام گلم اون دوستت که مجازی بود اومد مشهد چیشد اخر رفتی ببینیش؟

نه با این شرایط داغونم کلا میخوام کنسلش کنم.دیگه جوابشو نمیدم یا اگه هم بدم بهش میگم زن بابام و بابام میخوان از هم جدا شن نمیتونم ببینمت