2777
2789
عنوان

شما همسرتون بعد زایمان براتون هدیه گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 52 پست
ببخشید میشه بپرسم با چه روشی به وزن 80 رسیدی؟

رژیم و کالری شماری عزیزم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل مصنوعی هم برام میاورد تو دلم نمی موند انقدر

اگه جای من بودی ناراحت میشدی

دوتا جاریای بعد از من زایمان که کردن از همسران شون گل و کادو و قربونی و جشن دیدن

اگه اینطوری بخوام خودخوری کنم که دق می کنم

چقد خوبه که میتونی رد شی من نمیتونم همیشه هم اعصابم بهم ریختس

کلا یاد گرفتم سرمو به چیزای دیگه گرم کنم و خیلی به افکار منفیم بها ندم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

اگه جای من بودی ناراحت میشدیدوتا جاریای بعد از من زایمان که کردن از همسران شون گل و کادو و قربونی و ...

چرا جاری دارم برا ایشونم همسرش کلی تدارک دید من به اون نگاه تمی کنم درامدش با ما خیلی فرق داره 

ولی اخه ی دسته گل چیزی نبود همسرم نتونه تهیه کنه

خدا بیشترشو بهت بده و کمکمون کنه یادمون بره

ممنون عزیزم. همچنین بهترینها نصیب شما بشه الهی 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar