2777
2789

۳۶ هفتمه دوتا خرگوش دارم حساسیت خاصی نسبت بهشون ندارم بنظرتون بده نگهدارم؟

خیلی اخه بهشون وابسته ام نمیتونمم بدم دست کسی

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

نه حتی عروس هلندی هم برای زن باردار خوب نیست اصلا مگه ندار

😭وا نه من جونم به اینا بستس تنها سرگرمیو همدمم همین دوتا حیوونه نمیتونم بفروشمشون

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭وا نه من جونم به اینا بستس تنها سرگرمیو همدمم همین دوتا حیوونه نمیتونم بفروشمشون

انشالله ی چند ماه دیگه بچت دنیا میاد اینارو بده بره منم عاشق حیوانات خانگی هستم ولی خب خواهرم پزشکه همیشه میگه زن باردار حیوون نگه دار فلان عوارض رو برای بچه ایجاد میشه و...

نفس خرگوش خودش بیماری داره نگه ندارتازه بچه ات ب دنیا بیادم برای بچت خوب نیس

😭💔💔💔

انشالله ی چند ماه دیگه بچت دنیا میاد اینارو بده بره منم عاشق حیوانات خانگی هستم ولی خب خواهرم پزشکه ...

وای نهه اخه من خیلی سخت اینارو خریدم نژاد معمولی هم نیستن اخه دیگه نمیتونم بخرم ازشون لعدا

نفس خرگوش خودش بیماری داره نگه ندارتازه بچه ات ب دنیا بیادم برای بچت خوب نیس

نفس خرگوش؟ ما 15ماه خرگوش داشتیم اتفاقا ندارن همش بغلمون بود بوسش میکردیم ولی حتی یکبار هم بیمار نشدیم

از 2ماهگی اوردیمش تا به سن بلوغ رسید جفت میخواست

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*