2777
2789

من الان ترم ۴ ام از ترم اول ی دختری اومد توی دانشگاه باهام دوست شد منم فکر کردم دختر خوبیه من با آژانس میرفتم مسیر دانشگاه رو اون با ماشین خودش خونه هامون نزدیک بود هرروز ب اصرار میومد دنبالم و میرسوندم الان بخاطر همین نمیتونم دکش کنم چون حس میکنم مدیونشم ولی در عوض هرجا میرفتیم چیزی بخوریم اکثرا من حساب میکردم ک جبران شه

کم کم ک باهاش میرفتم و میومدم فهمیدم ک با دوست پسرش چیز داره خب این اصلا ب من مربوط نبود و دلیلمم این نیست زندگی خودشه ب من چ

بعدا خودش تعریف کرد از ۱۸ سالگی با اولین دوستش داشته و بعد اون با ۲ نفر دیگ و الان ایشون نفر ۴ ام بود و میگفت قصدشون جدیه بعدش کات کرد ازینجا مشکلم باهاش شروع شد

از بعد کات کردنش تند تند پارتنر عوض میکرد و اصلا براش مهم نبود طرف کیه تو دانشگاه تو فامیل و این اخری رفت با ی مرد متاهل منم وقتی باهاش دوست بودم مجرد بودم اما از ترم ۲ ازدواج کردم و خب شوهرمم دوست نداشت باهاش دوست باشم حالا اصلا باهاش ن حرف میزنم ن جوابش میدم ن جواب زنگ هاش ن پیامهاش همش بهونه میارم خودش خیلی رابطشو باهام کم کردع ولی بازم قطع نکرده الان استرس دارم دانشگاه شروع بشه بازم پا پیچم میشه چکار کنم

فقط بخاطر اون ۱ سال ک منو رسوند و اورد نمیتونم بلاکش کنم

یک عدد عقد کرده منتظر تکمیل جهیزیه و عروسی هستم..دعا کنید زودتر خونه دار بشیم و مجبور نباشم با مادرشوهر زندگی کنم    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنگین باهاش رفتار کن

یعنی تا الان نفهمیده ک من نمیخوام باهاش رابطه داشته باشم؟

خیلی پروعه😑

یک عدد عقد کرده منتظر تکمیل جهیزیه و عروسی هستم..دعا کنید زودتر خونه دار بشیم و مجبور نباشم با مادرشوهر زندگی کنم    

بهش بگو تو خرابی

خودش ب خودش میگه😑بارها بهش گفتم مسیر زندگیت عوض کن پسرها همشون دنبال یچیزن برو یکاری چیزی یاد بگیر ب درست بچسب

اما اصلاااا درس ک نمیخونه همه رو میوفته فقط دنبال پیچوندن کلاسها و با این و اون بیرون رفتنه نمیدونم چرا میدونه من متاهل شدم دست از سرم برنمیداره هرچند مجردم بودم هیچوقت همراهیش نکردم

پرو نیست بی ریشس

خیلی چ شانسی دارم تو کل دانشگاه با هیچکس دوس نشدم این از کجا اومد