2777
2789

۲۱ سالمه پسرم حالم بده خیلی بد از زندگی بریدم حال خوبی ندارم آبروم تو خانوادم رفته و پل های زندگی مو خراب کردم قصد اینو دارم راحت شم از زندگی خلاص نجاتم بدید حال خوشی ندارم توروخدا کمکم کنید توروخدا یه روانشناسی یا کسی که کمکم کنه معرفی کنید 🤕😪😪

اگه میتونید کمکم کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی شرایط بد زندگی ،فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی.....

منم قبلا یه روزهای حالم افتضاح بود.....

درست همین جوری..

ولی برای کسی مهم نبود......

اینو بدون آدمی که نا امید میشه از خودش اولین شکست رو میخوره.....

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

دقیقا ممنون خیلی حالم بده کاش برای کسی مهم بودم

این افکار رو از سرت بیرون کن....

چه نیازی داری به اینکه برای کسی مهم باشی؟ 

بی خیال بابا...

بزار تنها باشی...

با تنهایی خو بگیر،مثل من😁.....

تنهایی هیچوقت تنهات نمیزاره...🖤

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

این افکار رو از سرت بیرون کن....چه نیازی داری به اینکه برای کسی مهم باشی؟ بی خیال بابا...بزار تنها ب ...

امیدوارم ولی کاش رفیقی یود درکم کنه اما جالبه پسرا هم از رفیق هاشون شکست میخورن مثل من خداکنه اتفاقا خوبی برام بیوفته

امیدوارم ولی کاش رفیقی یود درکم کنه اما جالبه پسرا هم از رفیق هاشون شکست میخورن مثل من خداکنه اتفاقا ...

می‌دونم خیلی بده....

منم بعضی اوقات  فکر میکنم واقعا چرا من هیچ کیو ندارم؟؟؟ 

حتی یه رفیق ساده ، یه کسی که باهاش حرف بزنم ،وقت بگذرونم.....

ولی باور کن تو این زمونه دیگه هیچی معنی نمیده واقعا...

حتی دوستی...

بی خیال ، هر چقدر هم دوست داشته باشی دست آخر به خودت میای میبینی هیچکسو نداری ، فقط ضربه خوردی😂

پس بیخیال شو بچسب به خودت و زندگیت....

چون نیاز دارم با کسی حرف بزنم ممنون

الان در حال حاضر 

اگر اشتباه نکنم 

یا با ۱۲۳ تماس بگیر 

یا ۱۴۸۰

حتی بزن تو نت درد و دل با هوش مصنوعی ، عالیه در هر زمینه مشاوره میده

اینا همه رایگانه 

ولی اگه اوضاعت وخیمه میتونی بری روانشناس های شهرتون تو مطب نوبت بگیری