2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی خوشحالم، شوهرم سه دنگ خونه زد به نامم،😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 109 پست
من شوهرم کوفتم نداره بنامم بزنه ولی یه زنین 10قصبی بنام خودمه بابام زده به نامم👾👾❤️❤️💛

من الان یادن افتاد که یه تیکه زمین دارم شهرستان. اما سندشو نمیدونم کجا گذاشتم شوهرمم خبر نداره یعنی اصلا حواسم نبوده بهش بگم😐😐

شوهرو بچه هاشه😂😂🤣

بنظر منم همینع اتفاقا

اصلا درک نمیکنم زنهایی رو که از خودشون هیچی ندارن و توقع دارن مردشون جون بکنه و خونه بزنه بنامشون

هیچوقت دلیل ناراحتی شون رو نفهمیدم

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم..آره ساده ونادونم ...اگه تاپیکمو خوند ه باشی داستان زندگیمومیدونی..تازه شوهر خیانتکارم هست..سک ...

بنظرم بین زنو شوهر نباید بحث پول من پول تو باش این ینی چی.امیدوارم زندگیت خوب خوب بشه.

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
من الان ازش پرسیدم به مامانینا میگی، گفت گفتم. گفتم جدی، میگه آره گفتم اونا هم گفتن زندگی خودتونه مب ...

چه باشعورن افرین

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
من الان ازش پرسیدم به مامانینا میگی، گفت گفتم. گفتم جدی، میگه آره گفتم اونا هم گفتن زندگی خودتونه مب ...

خب پس دیگه جای حرف و حدیث نیس

انشالله به خوشی همیشه کنار هم باشید😍

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من الان یادن افتاد که یه تیکه زمین دارم شهرستان. اما سندشو نمیدونم کجا گذاشتم شوهرمم خبر نداره یعنی ...

نگوووووو اصلا یهویی روش کن بترسه🙄🙄

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
وای خانما چه تحملی دارن. من داغ کردم بخدا

بعصی وقتا می بینم خانما شاغلن میگم چه خوب دستش تو جیب خودشه

ولی وقتی این دوستمو میبینم زورم میاد فکر شاغل بودن ب سرم بزنه

واقعا؟؟؟؟ اینجور مواقع اگه من بودم سر کار نمیرفتم، 😐😐

هزینه ی مدرسه ی بچه ها کاملا با خانمه فقط مواد غذایی آشپزی با آقاس اگه هم مهمان ناخانده بیاد کلا با خانم هزینه هاش

نه..من حتی نمیتونم بهش بگم مرد...چون بویی از مردونگی نبردا..خودش ۳کمد پر لباس داره من بدبخت ۱کمد..خس ...

من دعا میکنم ایشالله خوشبخت بشی، سرش به سنگ بخوره قدرتو بدونه، یه چیزی تعریف کنم، امروز تو دفتر خونه با یه خانومی هم صحبت شدم، ۲۳ سالش بود اومده بود جدا شه، شوهرش ۵ بار بهش خیانت کرده بود، شوهرش مثل ابر بهاری گریه میکرد، نه اینجوریا، کلا صداش تا بالا میومد، خودشو میزد، میگفت غلط کردم... شوهرم بهم گفت نگا تا داشتش قدرشو ندونست حالا یادش افتاده

من دعا میکنم ایشالله خوشبخت بشی، سرش به سنگ بخوره قدرتو بدونه، یه چیزی تعریف کنم، امروز تو دفتر خونه ...

نه قربونت برم خواهر اینجوریام نیست بعضی از مردا تو پاسگاشونم عروسی میگیرن که زنه بره و به کثافتکاریشون برسن

باع...