2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی خوشحالم، شوهرم سه دنگ خونه زد به نامم،😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 109 پست
هزینه ی مدرسه ی بچه ها کاملا با خانمه فقط مواد غذایی آشپزی با آقاس اگه هم مهمان ناخانده بیاد کلا با ...

عزیزم ادامه نده میفتم رو دور سکته!!! اونوقت فردا این خانم پیر میشه دست از پا درازتر و محتاج.شوهره میره تفریح و .‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه ی مدرسه ی بچه ها کاملا با خانمه فقط مواد غذایی آشپزی با آقاس اگه هم مهمان ناخانده بیاد کلا با ...

شوهرش حتما از اون مرداییه که میرن خواستگاری دختری که کارمند باشه، خواهرم اینقدر خواستگار این مدلی داشت که نگو، اول تو تحقیقات میپرسیدن حقوقش چقدره😐😐😐

عزیزم ادامه نده میفتم رو دور سکته!!! اونوقت فردا این خانم پیر میشه دست از پا درازتر و محتاج.شوهره می ...

ببخشید ناراحتتون کرد🌹🌹

نمیدونم کی درست زندگی میکنه

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
شوهرش حتما از اون مرداییه که میرن خواستگاری دختری که کارمند باشه، خواهرم اینقدر خواستگار این مدلی دا ...

والا الان نزدیک ب ۱۶ساله ک ازدواج کردن

بنظر من مرده راحت طلب شده چون اویل حقوق خانمش کم بود میدید دوستم تمامه حقوقشو خرج خونه زندگی میکنه 

شوهرش حتما از اون مرداییه که میرن خواستگاری دختری که کارمند باشه، خواهرم اینقدر خواستگار این مدلی دا ...

دختر عمه م خواستگار براش اومده بود. وقتی چای میاره داماد تو روش  نگا میکنه میگه رسمی هستی یا قراردادی؟؟؟ همونجا دختر عمه م سینی رو میذاره رمین و میره بیرون.

یه خواستگار دیگه داست از حقوقش پرسیده بود همون شب اول

وقاحتم حدی داره مرده شور ببره مردی که خرجشو زنش بده. خودم شاغل بودم همسرم گفت تمام وقت کار نکن اندازه خقوقی که میدن من بهت میدم. الان پروژه ای و پاره وقت یه کارایی میکنم و وقتم ازادتره. 

عزیز دلم، ایشالله تو بهترشو بخری با یه عالمه چیزای قشنگ😘😘😘 به هر چی میخوای برسی🙏🙏🙏

مرسی عزیزم😄😄😄شما دعا کن مشکلامون مارو ول بدن ایشالله خونه بخریم ب ناممم نزد اشکال نداره

دختر عمه م خواستگار براش اومده بود. وقتی چای میاره داماد تو روش  نگا میکنه میگه رسمی هستی یا قر ...

عزیزم الان اینقدر زیاد شده که نگو، مرد تو خونه میخوره میخوابه زنش بره کار کنه بیاره، به قول مدیری دیدم که میگم. 

یکی از آشناهامون کارمند بانکه، شوهرشم فقط بخاطر همین اومد خواستگاریو... الان با وام هایی که میگیره، کارگاه زده،باغ و خونه و ماشین خریده، بعدم پرو میگه خودم به همه جا رسیدم، بیچاره زنش فقط لبخند میزنه

من از سادگی خانمها در عذابم. اشتراک و صداقت  و اینا جای خود. ولی هر چیزی حساب کتابی داره دیگه ک ...

یه بار ب همسرم گفتم زندگی  دوستم رو همسرم گفت مرده حس رقابت گرفتتش ک من یه لیوان میخرم زنم باید ۲تا بخره