2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی خوشحالم، شوهرم سه دنگ خونه زد به نامم،😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 109 پست
حالا انگار سالگرد و عیدی برای من چکار کردن ... یه تولد خانوادگی برام گرفت اون خوب بود ولی ما بقی مرا ...

عزیز دلم، من که فقط یه بوس گرفتم واسه همه چی😄 تولد، البته کیک گرفت، ولنتاین روز زن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا یعنی اگه خونه بنام مرد باشه خونه ی زن نیست زندگی مشترک یعنی اشتراک همه چیز

البته شما همسرت معلومه  خوبه خداروشکر

بعصی اقایون اونقدد نامردن که باید پول یه استکان  چای هم باهاشون حساب کرد.

عزیز دلم چقدر بد😞😞 نمیشه بهش بگی مرد باید پای حرفش وایسه؟

نه..من حتی نمیتونم بهش بگم مرد...چون بویی از مردونگی نبردا..خودش ۳کمد پر لباس داره من بدبخت ۱کمد..خستتتم😢😢دعا کن برام...انشالله تو همیشه شاد باشی وحسابت پرپول..وشوهرت همیشه سرپناهت

اعتمادکردم ولی پشیمونممم خدا ب داد دلم برس

دستشون درد نکنه.شعاره اگر بگم مهم نیست چون مهمه.شراکت وعدالت وسهم مساوی تو همه چیز از حسی گرفته تا مالی تا مسئولیت😗😗😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
عزیز دلم، من که فقط یه بوس گرفتم واسه همه چی😄 تولد، البته کیک گرفت، ولنتاین روز زن...

خوش باشی عزیزم.

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
عزیزم..آره ساده ونادونم ...اگه تاپیکمو خوند ه باشی داستان زندگیمومیدونی..تازه شوهر خیانتکارم هست..سک ...

هی وای من 

منکه دیگه دارم به این نتیجه میرسم اگه یه مرد خیانت نکن دیدم بگم آخه چراااااا؟؟؟؟ چته مگه ؟؟؟؟ مگه چیت کم بود خیانت نکردی ؟؟؟؟

خخخخخخخ والا

باع...
مرسی عزیزم، منم برام مهم نبود ولی به فکر بودنش بیشتر خوشحالم کرد وگرنه کوچوله خونمون😄😄😆😆

خونه عشقتون باشه مهم قلباتونه که بزرگه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
بعد خودش رفت و من ته دلم یکم ناراحت که این همه من تلاش کردم و از خواسته هام زدم و طلا فروختم. تو این ...

چه حس خوبی بهم دس داد، ایشالا تو اون خونه حس ارامش داشته باشی❤❤❤❤

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

البته شما همسرت معلومه  خوبه خداروشکر بعصی اقایون اونقدد نامردن که باید پول یه استکان   ...

مرسی عزیزم

اره دوستم شاغله همسرش بش میگه باید دونگی خریدای خونه رو بدی

پول غذا لباس

میگه چون شاغلم هیچ وقت واسم مانتو نگرفته 😐😔

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
مرسی عزیزم، منم برام مهم نبود ولی به فکر بودنش بیشتر خوشحالم کرد وگرنه کوچوله خونمون😄😄😆😆

عزیزم میفهمم چی میگی 

مهم قدر شناسی و اعتماد مرده

منم شوهرم به نامم زده بدون اینکه بهش بگم ،هر ثانیه که بخواد بهش برمیگردونم اصلا وجهش برام مهم نیست ولی اعتمادش برام دنیا بود

مبارکه عزیزم

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
راتشو بخایب خانوادش نگفتیم ک بنامم از حرف و حدیثا خوشم نمی اومد خاست حسن نیتشو ثابت کنه ک کرد لازم ...

من الان ازش پرسیدم به مامانینا میگی، گفت گفتم. گفتم جدی، میگه آره گفتم اونا هم گفتن زندگی خودتونه مبارکتون باشه. خیالم راحت شد،