2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی خوشحالم، شوهرم سه دنگ خونه زد به نامم،😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 109 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کارمندم نصف خونه بناممه کارت حقوقم دست شوهرمه  پررو پررو حرفش بشه سرم منت میزارع که خونه کر ...

کارت حقوقت دستشه؟ وای چه خانمی شما؟ من یه پول به شوهرم بدم از چهارجا حسابش میکنم.😐زن باید پشتوانه مالی داشته باشه تا حس قدرت کنه

یچی بگم نریزین سرم ها ولی اونم درست نیست همه ی هست و نیست مرد بشه بنام زن  دیدم زنهایی که زدن ...

منم نصف نصف دوست دارم راستش 

نه همه چیز برای زن نه همه چیز برای مرد 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من شوهرم گفت نصف مغازه ب نانت میزنم از زیرش در رفت ... بعدم گفت میزنم ب نامت ولی مینویسم بدون اجازه من حق خرید فروش نیست .... منم گفتم برو خجالت بکش... تو دلم گفتم فک کردی من ننه‌تم که همه زندگی بابات بالا کشید رفت ... و بهش گفتم هیچی نمیخوام اصلا اونم از خدا خواسته

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
 چخوب خداروشکر قدرشو بدون..شوهر من ۴سال پیش گف مهریتو ببخش تا خونروبزنم بنامت..ولی گولم زد مه ...

خواهر نادونی دیگه 

اول خونه رو میگرفتی بعد میبخشیدی 

بعضیا فقط اسم مرد رو یدک میکشن دیگه

باع...
خدا رو شکر همسرتون درکتون کرده مبارک باشه منم ۳سال پیش خونه ک خریدیم از خیلی چیزا زدم کلا زد بنامم ...

اره واقعا هیچ‌ فرقی نداره، همین که میخواد جبران کنه برای من بیشتر ارزش داشت، اونجا هم بهش گفتم نمیخواد و اینا دیدم واسه مالیاتم کخ رفته بود اسم منو زده بود دیگه شد، فقط نمیدونم واکنش خانوادش چطوره

یچی بگم نریزین سرم ها ولی اونم درست نیست همه ی هست و نیست مرد بشه بنام زن  دیدم زنهایی که زدن ...

همه ی هست ونیستش نیس

همه ی هست ونیست یه مرد بنظرم زن و بچه هاشه

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
خدا رو شکر همسرتون درکتون کرده مبارک باشه منم ۳سال پیش خونه ک خریدیم از خیلی چیزا زدم کلا زد بنامم ...

واقعا هیچ فرقینداره از نظر منم 

چون مسیرمو ازش جدا نمیدونم که بخوام برنامه جداگانه ای واسه خونه بریزم

بنظرمنم اصن مهم نیس خونه ب نام من باشه یا شوهرم...

این مدت ی مقدار پول میاد دستمون قراره باهاش ی چیزایی بخریم میزنیم ب اسم شوهرم...

خوش بودن و ارامش داشتن خیلییی واسم مهمه پول منو شوهرم فرق نداره...

ولی بهرحال مبارکت باشه استارتر جون امیدوارم چیزای خیلی بهتر هم بدنبالش بیاد عزیزم.

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
اره واقعا هیچ‌ فرقی نداره، همین که میخواد جبران کنه برای من بیشتر ارزش داشت، اونجا هم بهش گفتم نمیخو ...

راتشو بخایب خانوادش نگفتیم ک بنامم

از حرف و حدیثا خوشم نمی اومد

خاست حسن نیتشو ثابت کنه ک کرد لازم نیس یکی بیاد یه فنگی بندازه

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️