2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی خوشحالم، شوهرم سه دنگ خونه زد به نامم،😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 109 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم فکر نمیکردم بدونه، ولی قبلا بهش گفته بودم دلگرمی واسه یه زن که چیزی به نامش باشه تو ذهنش م ...

حالا انگار سالگرد و عیدی برای من چکار کردن ... یه تولد خانوادگی برام گرفت اون خوب بود ولی ما بقی مراسما نه .‌‌ . مثلا همین روز زن برداشته برام خرس خریده انگار من بچه‌م حالا ..‌‌‌ هعععی بگذریم . قدرشو بدون خوشبخت باشی ...

من شوهرم میگه وقت پیری همه چی میزنم ب نامت ک بعد من بچه حرف نزنه ولی من دلم ب این چیزا خوش نیست گفتمش نگه دار واسه خودت

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
واقعا هیچ فرقینداره از نظر منم  چون مسیرمو ازش جدا نمیدونم که بخوام برنامه جداگانه ای واسه خون ...

دقیقا

یعنی اگه خونه بنام مرد باشه خونه ی زن نیست زندگی مشترک یعنی اشتراک همه چیز

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
بنظرمنم اصن مهم نیس خونهذب نام من باشه یا شوهرم... این مدت ی مقدار پول میاد دستمون قراره باهاش ی چی ...

مرسی عزیزم، منم برام مهم نبود ولی به فکر بودنش بیشتر خوشحالم کرد وگرنه کوچوله خونمون😄😄😆😆

خواهر نادونی دیگه  اول خونه رو میگرفتی بعد میبخشیدی  بعضیا فقط اسم مرد رو یدک میکشن دیگه

عزیزم..آره ساده ونادونم ...اگه تاپیکمو خوند ه باشی داستان زندگیمومیدونی..تازه شوهر خیانتکارم هست..سکس چت وهزار کوفت زهر مار😢😢

اعتمادکردم ولی پشیمونممم خدا ب داد دلم برس
 چخوب خداروشکر قدرشو بدون..شوهر من ۴سال پیش گف مهریتو ببخش تا خونروبزنم بنامت..ولی گولم زد مه ...

وا.

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

من شوهرم کوفتم نداره بنامم بزنه ولی یه زنین 10قصبی بنام خودمه بابام زده به نامم👾👾❤️❤️💛

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
مرسی عزیزم، منم برام مهم نبود ولی به فکر بودنش بیشتر خوشحالم کرد وگرنه کوچوله خونمون😄😄😆😆

میدونم چی میگی حس خوبی ب ادم دس میده.

بهترینارو واست ارزو میکنم💋💋💋

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋