2777
2789
عنوان

همسر کارمند خیلی خاطرخواه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 65 پست
من دوست ندارم بگم شوهرم شغلش ازادهما خانوادگی کارمند بودیم خداروشکر وضعمون خوبه اینو بیشتر ترجیح مید ...

بعضی شغلای ازاد خیلی پر در امد تر از کارمندی هستش ،بستگی داره طرف با جنبه باشه دوماد خواهرم کارمند بود نظامی چند سال بعد باز خرید کرد یه مدت طلافروشی باز کرد بعد هم بساز بفروش الان وضعش توپه

من دوست ندارم بگم شوهرم شغلش ازادهما خانوادگی کارمند بودیم خداروشکر وضعمون خوبه اینو بیشتر ترجیح مید ...

بعضی شغلای ازاد خیلی پر در امد تر از کارمندی هستش ،بستگی داره طرف با جنبه باشه دوماد خواهرم کارمند بود نظامی چند سال بعد باز خرید کرد یه مدت طلافروشی باز کرد بعد هم بساز بفروش الان وضعش توپه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا شغل آزاد حالا بعضیا حقوقشون بالاست اینا فقط اونا رو میبینن شما فامیلای خودتونو نگاه کنید م ...

مادر میگه که شغل ازاد بالا و پایین داره بازار 

کارکندی اگر کم باشه ثابت و سر موقعست 

بازنشستگی و مزایا داره 

خداکنه با یه کارمند پولدار ازدواج کنی

بیخیال از هر خیال🌱

خدایی باوجود این تورم کمه ولی قبول داری همینکه هست آدم بازم میگه خداروشکر.....الهی که تنشون سلامت با ...

اره اتفاقا امروز صحبتش شد ک بیاد بیرون الان معلمی برای مرد و کلن خیلی دیگ از ادارات اوضاعشون خرابه جواب نمیده

اره اتفاقا امروز صحبتش شد ک بیاد بیرون الان معلمی برای مرد و کلن خیلی دیگ از ادارات اوضاعشون خرابه ج ...

اره معلمی قشنگترین و دلسوزانه ترین شغله ولی متاسفانه خیلی بهشون نمیرسن...پدرخودمم  معلم بود...ولی بازم خداروشکر 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

مادر میگه که شغل ازاد بالا و پایین داره بازار کارکندی اگر کم باشه ثابت و سر موقعست بازنشستگی و مزایا ...

مادرت یه چیزی میدونه  بعد میخوای بگی شغل شوهرم چیه با شغل آزاد دیدی خدایی نکرده بین همین بالا پایینا یوقت مجبور شد کارگری بکنه  

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

اره معلمی قشنگترین و دلسوزانه ترین شغله ولی متاسفانه خیلی بهشون نمیرسن...پدرخودمم معلم بود...ولی با ...

برای پدرا خوب بود تواون دوره 

تنشون سالم باشه🌹🌹

پدر من هم اون زمان میتونست معلم بشه با تحصیلات زمان شاه ولی به دلایلی نشد کلی سختی کشید معلم میشد راحت بود قسمتش نشد

برای پدرا خوب بود تواون دوره تنشون سالم باشه🌹🌹پدر من هم اون زمان میتونست معلم بشه با تحصیلات زمان ...

درسته عزیزم فدات...الهی آمین...عزیزممم..آره اون زمان شاغل شدن راحت‌تر بود بابای من بارتبه ۱۰۰۰رفته معلمی ...خدا بابای گلتو براتون حفظ کنه عزیزم....تنشون سلامت ..هم پدرها هم نون آورهای خونه هامون

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

مهم اینه که هر کس تو هر کاری داره موفق باشه،تو جامعه ما سالهاست همه کارمندا مدام میگن مشکل مالی داریم حقوقمون کفاف زندگی نمیده در نتیجه همه فکر میکنن کارمندا بدبختن 

مادرت یه چیزی میدونه بعد میخوای بگی شغل شوهرم چیه با شغل آزاد دیدی خدایی نکرده بین همین بالا پایینا ...

اره خودمم فکر کردم دیدم منی که شهرستانیم و واقعا افتخار هم میکنم هرچند اینجا خیلی کوچیکه دیگه اجاره خونه خیلی لوکس۵تومنه ینی زندگی اینجا خیلی سخت نیست با۲۰تومنم زندگیا اوکیه انشاالله هرچی قسمت باشه هرچی خدا بخواد انشاالله شماهم خوشبخت بشی

بیخیال از هر خیال🌱