2777
2789
عنوان

همسر کارمند خیلی خاطرخواه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 65 پست
کار نمیکنم من مادرم دوست دارع دلیل که دوس داری چیهشهرستانیی؟

اره ولی درکل خیالت دیگه راحته بابام کارش آزاده و خیلی تلاش کرده من دیدم اونا که کارمندن چقدر زندگی راحت تری دارن خودم دانشجوی پرستاریم و اگه با یکی که شغلش آزاد باشه یه روز ازدواج کردم واقعا دلی نیست 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر بیمه فکر میکنم خوبه و بخاطر اسمش الان هر کس تو اداره جان هست و خیلی پولداره صد در صد ی پول بزر ...

عزیزم حالا نیاز نیست ب مشاغل توهین کنیم یا اتهام بزنیم🌱❤️😘

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

من که روزی هزار بار میگم میگه ثابت حقوق مزایا بازنشستگی بیمه

این بیمه که میگن خود طرف با هر شغلی میتونه بیمه عمر بگیره و خیالش رو از بازنشستگی راحت کنه 

همچین اش دهن سوزی نیست.کارمند دست و پاش خیلی بسته تره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اینجا شهرستان خیلیا با هکین مقدار زندگی راه میبرن

خودمم شهرستان کوچیکم عزیزم اجاره خونه دیگ کمتر از ده نیست باباقیماندش باید قسط بدن یا قبض اب برق یا خورد خوراک وپوشاک کارمندی بدترین بجز بعضی ک گفتم

چرا اخه ؟یکی شغل ازاد پر در امد داشته باشه خیلی بهتر از اینه سر ماه کم بیارین.

من دوست ندارم بگم شوهرم شغلش ازاده

ما خانوادگی کارمند بودیم خداروشکر وضعمون خوبه اینو بیشتر ترجیح میدم

اره ولی درکل خیالت دیگه راحته بابام کارش آزاده و خیلی تلاش کرده من دیدم اونا که کارمندن چقدر زندگی ر ...

بابای من کارمند بوده مامانمم راضی بوده برای همین میگه

بیخیال از هر خیال🌱

واقعا هستن کارمند هایی که ۱۵ ۱۶ میگیرن؟؟؟؟؟همسر من جایی شاغل هست بااضاف ۳۵ ۳۶ اینا میگیره....من اینج ...

اره شوهر من ماهی شونزده میگیره رسمی هم هست داداشم با سابقه بیستو خورده هجده 

کارمند کدوم ارگان

خودمم شهرستان کوچیکم عزیزم اجاره خونه دیگ کمتر از ده نیست باباقیماندش باید قسط بدن یا قبض اب برق یا ...

اینجا سه تومن نهایت ۵

اینجا کوچیکه 

مغزهاشونم کوچیک 

بیخیال از هر خیال🌱

اره شوهر من ماهی شونزده میگیره رسمی هم هست داداشم با سابقه بیستو خورده هجده کارمند کدوم ارگان

خدایی باوجود این تورم کمه ولی قبول داری همینکه هست آدم بازم میگه خداروشکر.....الهی که تنشون سلامت باشه...مسئول ایمنی ی مرکز تولیدی دولتی هست 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

بابای من کارمند بوده مامانمم راضی بوده برای همین میگه

اره بابا شغل آزاد حالا بعضیا حقوقشون بالاست  اینا فقط اونا رو میبینن شما فامیلای خودتونو نگاه کنید میبینید دو روز سر کارن ۴ روز بیکار استرسش زیاده 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪