2777
2789
عنوان

همسر کارمند خیلی خاطرخواه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 65 پست
اره خودمم فکر کردم دیدم منی که شهرستانیم و واقعا افتخار هم میکنم هرچند اینجا خیلی کوچیکه دیگه اجاره ...

مرسی همچنین شما ما هم شهرستانیم آخه برا کار آزاد شهرستانا زیاد کارم ندارن 😂😂کارمند خیلی بهتره 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

اره خودمم فکر کردم دیدم منی که شهرستانیم و واقعا افتخار هم میکنم هرچند اینجا خیلی کوچیکه دیگه اجاره ...

بعد دقیقا ما شهرستانیم برا کار زنه اینجاست همسرش میره یه جای دور کار میکنه چون کار نیست اینجا چقدر بده این موضوع 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدل جامعه فرق کرده قدیم کسایی که شغل آزاد داشتن همه صاحب مغازه بودن ،سرمایه های سنگین داشتن،و غالبا از طبقه بالای جامعه بودن و آدمهایی که موقعیت مالی نداشتن میرفتن سمت کارمندی .الان اینطور نیست 

لرستانی احتمالا اونجا عاشق کارمندن

کارمندی بدک نیست مزایا داره معایبم داره

ینفر میشناسم مادرش میگه فقط کارمند باید باشه الان دختره ۳۹ سالشه و خواسنگار کارمند نداره

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
مرسی همچنین شما ما هم شهرستانیم آخه برا کار آزاد شهرستانا زیاد کارم ندارن 😂😂کارمند خیلی بهتره

آره بابا اینجا هم همینه افکارشونم سنتیه 

کارمندا خیلی وضعیت مالیشون خوبه برای همین خاطرخواه دارن الان هم از اقوام خودم دختره بیکاره دیپلمه شوهرش کارمنده ارشد داره انقدر حرفش هست دهنشون پر میکنن فلانی داماد کارمند داره همون دختره یک خواستگار داشت شغلش ازاد بود بوتیک داشت به اون ندادن معلمه دوماه بعد رفت دادن از خدا خواسته

بیخیال از هر خیال🌱

لرستانی احتمالا اونجا عاشق کارمندنکارمندی بدک نیست مزایا داره معایبم دارهینفر میشناسم مادرش میگه فقط ...

من شرق کشورم 

اره همین رفیقمم سنش زیاده مادره گفته فقط کارمند هرچند ازدواج قبلی داشته باشه

بیخیال از هر خیال🌱