2777
2789
سالهاس مجلس نرفتم برو بازار ببین چی هست

راستش تو خونه ی پیراهن مجلسی دارم می خواستم اون رو بپوشم اونم توری و بالاشم کارشده است پول اضافی ندارم می خواستم همون پیراهن رو بپوشم گفتم ی وقت بد نباشه بخاطره اون پرسیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش تو خونه ی پیراهن مجلسی دارم می خواستم اون رو بپوشم اونم توری و بالاشم کارشده است پول اضافی ندا ...

همه فک کنم مثل همن

عکس بزار بپرس نظر بدن

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
راستش تو خونه ی پیراهن مجلسی دارم می خواستم اون رو بپوشم اونم توری و بالاشم کارشده است پول اضافی ندا ...

اگر رنگ لباست مشکیه برای یک شب لباس نخر

بیشتر خانم ها مشکی می پوشن دیگه مدل ماکسی باشه زیاد توی شلوغی مشخص نمی شه

من حریر گرفتم دقیقا شبیه اینه

خدایا شکرت🌹درسته بچه گی نکردم.جوونی نکردم. زندگی خوبی هم نداشتم.الانم شدم یه مادرتنهاوافسرده...امابازم خدایاشکرت همینکه درکناربچه هام تویه خونه ای کوچیک باآرامش وآسایش زندگی می‌کنم🧿.هزاربارشکرت میکنم..واولین دعام شفای مریضاست.وظهورامام زمان (عج)..ونیتمم اینه که هرشب سه تاصلوات.واسه همه ی اوناییکه درددارن مشکلدارن.مریض دارن.میفرستم.🌷.التماس دعا..🪬♥️

خیلی خوشگل و خوشرنگ مبارکت باشهمال منم مثل اینه فقط بالاش مروارید دوزی شده و دکلته است

ممنونم عزیزم

خدایا شکرت🌹درسته بچه گی نکردم.جوونی نکردم. زندگی خوبی هم نداشتم.الانم شدم یه مادرتنهاوافسرده...امابازم خدایاشکرت همینکه درکناربچه هام تویه خونه ای کوچیک باآرامش وآسایش زندگی می‌کنم🧿.هزاربارشکرت میکنم..واولین دعام شفای مریضاست.وظهورامام زمان (عج)..ونیتمم اینه که هرشب سه تاصلوات.واسه همه ی اوناییکه درددارن مشکلدارن.مریض دارن.میفرستم.🌷.التماس دعا..🪬♥️