2777
2789

(اسم هاشون الکیه ) 

سهند و سارا بچه های عمه زهرامه 

محمد بچه ی عمه زینبمه

محمد از بچگی عاشق منه و همش دور برم بود ۵۰۰ بارم بهم گفته دوستم داره ولی من نزاشتم بیاد 

خلاصه بعد چند وقت محمد دید که هیجوره بهش اجازه نمیدم 

رفت با سارا ازدواج کرد 

۹ماهی هست ازدواج کردن 

چند وقت پیش سهند اومده خواستگاریم حلقه نشونم بهم داده

پسر بدی نیست شغلشم خوبه ماشینو خونشم داره اخلاقش عالیه 

ولی من نمیتونم،بنظرم یجوریه این وضعیت. 

میخوام جدا شم 

ولی نمیدونم دارم تصمیم درستی میگیرم یا نه 

خواهش میکنم بهم بگید تصمیم درسته یا نه 

(نگید ازدواج فامیلی بده و اینا ما رسم داریم دیگه بیخیال این موضوع )

الان از چی ناراحتی 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هیچی میگم که ازش جداشم بنظرتون؟

دوسش نداری ؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
نمیشه گفت دوسش دارم ولی حس خوبی دارم بهش بنظرم میتونیم عاشق هم شیم

وقتی به جدایی فکر کردی یعنی ی مشکلی هست 

پس اول مشکل حل کن,نشد جدا شو

وقتی به جدایی فکر کردی یعنی ی مشکلی هست پس اول مشکل حل کن,نشد جدا شو

مشکلی نیست ولی من حس خوبی ندارم به اینکه با کسی میخوام ازدواج کنم که برادر خواهرش عاشقم بوده 

میترسم در اینده به مشکل بخوریم 

چرا؟

چون خواهرش زن کسی شده که تو رو میخواسته؟

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

واسه اینکه من حس میکنم به مشکل میخوریم بشم زنه اونی که شوهر خواهرش عاشقه من بوده

فکر نکنم

مگه اون هنوز درگير شماست؟

پیامی؟نگاهی؟

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏