2777
2789
عنوان

از مزه ریسه ای ها کیا میزان

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 35 پست
اهچی نوشتی؟مگه کسی از ریسه میزاد؟؟

از بس تند تایپ کردم 

الان دیدم چی نوشتم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مژه ریسه ای ها کیا میزارن

منظورم این بود 🤦‍♀️

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

این مدلی خریدم

چسب مژه پیرن بخر ازین مویی ها هم خیلی محکمه هم اگر کثیف کنی بعد خشک شدن بی رنگ میشه، تاچندروز میمونه اما حالتش بدمیشه اگر دربیاری با بچسبونی فرداش خیلی بهتره 

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چسب اصلا.مژه هم ازون یکی ها بخر. ریسه بایدحرفه ای باشه مرتب دیده بشهخیلی چسبی میشه مژه هات

عه سخته اینا ؟؟

آخه تو کلیپاشون دیدم خیلی راحته که 

یه تیکه حس میکنم سخت تره😀

من واسه سفر مژه میزارم چون این مژه و چسبهایی که خودمون میخریم یه روز بیشتر دوام نمیاره برا مهمونی خو ...

از این ریسه ای ها میزاری یا یه تیکه ؟؟؟؟؟؟؟

اگه واسه مسافرت میخوای برو اکستنشن منم واسه سفر سالی یکی دوبار میزارم ریسه ایی واسه سفر خوب نیست میر ...

نه بابا سفر نه 

راستش چون همه دافن 😀من کاملا نچرالم 

ناخن/ مژه/ بینی/ لب/ چشم و..... هیچ جام عملی نیس 😀

چون خیلی ترسو ام از عمل و جراحی میترسم

دوست دارم یکم تغییر کنم 

یه بار تو خونه بزارم 😀ولی بعدش برا مهمونی ها

مثلا ماهی دو روز کلا 

البته امیدوارم خیلی خوشم نیاد معتادش نشم مثل لاک🤕

نه بابا سفر نه راستش چون همه دافن 😀من کاملا نچرالم ناخن/ مژه/ بینی/ لب/ چشم و..... هیچ جام عملی نیس ...

اهان خوب اونطوری میتونی خودت بزاری برو مغازه هایی که لوازم ناخن و مژه دارن انواع مژه ریسه ایی دارن ساده فیشر کم حجم پرحجم چسب هم چسب دان خوبه 

واسه مسافرت اکستنشن میرم ارایشگاه ولی واسه مثلا یه مهمونی یا جشن خودم ریسه ایی میزارم

یکی از اقوام شوهرم اینا هروقت من دیدمش مژه گذاشته 

یه بار ازش پرسیدم کاشته گفت نه مژه یه تیکه میزارم 

دیگه روم نشد بگم مژه های خودت نمیریزه ؟؟!!!!!

آخه الان یکی دو ساله هروقت من میبینمش مژه گذاشته

حالا دیگه تو خونه هم میزاره یا فقط مهمونی ها میزاره نمیدونم

ولی شده سه روز سفر باهم بودیم مژه هاش اوکی بودن و اصلا بد نشدن

اینکه خودش مژه داره یا نه رو نمیدونم 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

اهان خوب اونطوری میتونی خودت بزاری برو مغازه هایی که لوازم ناخن و مژه دارن انواع مژه ریسه ایی دارن س ...

خریدم 

مژه فیشر دار با چسب دان 

عکسشو صفحه اول گذاشتم 

ولی دوستان گفتن چسب دان خیلی خوب نیس😞☹️

یکی از اقوام شوهرم اینا هروقت من دیدمش مژه گذاشته یه بار ازش پرسیدم کاشته گفت نه مژه یه تیکه میزارم ...

میگم عزیزم مژه ریسه ایی چون بر میداری زود به زود واسه مژه های خودت بد نیست ولی من یه بار واسه سفر گذاشتم دوروز اونجا بودیم صورتمو که شستم همشون ریختن شاید این فامیلتون اکستنشن کرده