2777
2789

لطفا اگه با مصرف نوعی از داروها تغییری توی کیفیت زندگیتون به وجود اومده تجربشو به اشتراک بذارید.

البته قصدم استفاده از نسخه دیگران نیست و میخوام تصمیم بگیرم که برای یه سری مشکلات افسردگیم برم سراغ دکتر و دارو یا نه!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارم از زعفرون گذشته ولی امتحان میکنم

اگه تو ایتا عضو هستین، تیم دکتر خیراندیش که پدر طب سنتی ایرانه، گروه پرسش و پاسخ داره، عضو بشین. سوال بپرسین. ویزیت مجازی هم دارند. مشکلتون رو بگید، داروی گیاهی ارسال میکنند‌.

یکی از افراد نزدیک بودن اوایل خوب جواب میده حالت دگرگون میشه بعد مجبوری ادامه بدی و بعد یه مدت عوارض نشون میده اول افسرده بودی حالا دیگه زوال عقل و ...هزارتا کوفت بهش اضافه میشه نمیخام ته دلت خالی کنم اونی ک دیدم و میگم اگه مشکلت خیلی حاد نیست برو روانشنای

بله عوارض که داره ولی من واقعا دیگه زندگی برام سخت شده😞

عزیزم   کار درستی  کردی

دارو    سر خود   کم  زیاد نکن

ممکنه   اولش  یک  کم   اذیت  بشی    ولی عادت میکنی

داروهای  نسل   جدید    عوارض   داروهای  قدیمی   مثل  وابستگی‌های    چاقی و.‌‌‌   نداره

در ضمن  حالت  بهتر   شد   ،سعی کن  کم کم   با روش‌های دیگه   هم  حالت  خوب  کنی    مثل ورزش مداوم    کار هنری  و..‌

کم کم  بهتر   میشی     دکتر  انشالله   کم   میکنه

اگه تو ایتا عضو هستین، تیم دکتر خیراندیش که پدر طب سنتی ایرانه، گروه پرسش و پاسخ داره، عضو بشین. سوا ...

خیر اندیش    انقدر  اعتراض  کردن  ملت  

ده بار  وزارت  بهداشت  جمع اش کرد

تبلیغش نکنید

عزیزم کار درستی کردیدارو سر خود کم زیاد نکنممکنه اولش یک کم اذیت بشی ولی عادت میک ...

همه کاری میکنم

ورزش 

کلاس رقص

مشغول شدن به کار و ...

ولی داغونم از درون. دارم فروپاشیده میشم. میخوام دارو امتحان کنم شاید جواب بده

یکی از افراد نزدیک بودن اوایل خوب جواب میده حالت دگرگون میشه بعد مجبوری ادامه بدی و بعد یه مدت عوارض ...

بله بعضی داروها توهم و عوازض دیگه میدن. وگرنه که همه مصرق میکردن تا راحت تر زندگی کنن☹️

خیر اندیش انقدر اعتراض کردن ملت ده بار وزارت بهداشت جمع اش کردتبلیغش نکنید

وا !!! من که اعتراضی از ملت به ایشون ندیدم.

من که سال هاست برای مشکلاتم از روش های ایشون استفاده میکنم. اتفاقا درمان های بسیار ساده و بسیار موثر میدن.

تو شبکه ی افق هم برنامه ی انارستان میارن ایشون رو.

پدر طب سنتی ایرانند.

همه کاری میکنمورزش کلاس رقصمشغول شدن به کار و ...ولی داغونم از درون. دارم فروپاشیده میشم. میخوام دار ...

حتما  جواب  میده    پیش دکتر خوب برو

کنارش    مشاور  هم  بری  خوبه

شک  نکن    نتیجه  میگیریم

من  شخصا   به  تربت  امام  حسین   خیلی  اعتقاد دارم

ذکر و دعا  هم   برای  آرامش  زیاد هست    بخون انشالله