2777
2789
عزیزم من کراتین کارم پیشنهادم اینکه پروتین تراپی کنید نتیجه بیشتری تحویلتون میده

درمورد بوتاکس هم سوال داشتم خدمتتون واقعا درسته که میگن بعدش ریزش میاره عزیزم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمورد بوتاکس هم سوال داشتم خدمتتون واقعا درسته که میگن بعدش ریزش میاره عزیزم؟

نه گلم مواردی مانند بوتاکس و پروتین جنبه درمانی دارن و اگر مواد و کراتین کارت اوکی باشند هیچ ریزشی نداره اما چون کراتین بیشتر جنبه زیبای داره ممکنه بخاطر قوی بودن مواد و رعایت نکردن خودتون ریزش جزئی بگیرید 

نه گلم مواردی مانند بوتاکس و پروتین جنبه درمانی دارن و اگر مواد و کراتین کارت اوکی باشند هیچ ریزشی ن ...

ممنونم پس پروتئین میکنم💘و  ایراد داره بعد از پروتئین دکلره انجام داد؟

عزیزم من کراتین کارم پیشنهادم اینکه پروتین تراپی کنید نتیجه بیشتری تحویلتون میده

من موهام خیلی کم پشته مش کردم که پر به نظر بیاد 

حالت وز داره. به نظرت پروتین کنم .لخت کنم خیلی کچل دیده میشه؟

اون اتو کشی حین کار موهامو داغون تر نمیکنه؟

خدایا مرا آن ده که آن به   
ممنونم پس پروتئین میکنم💘و ایراد داره بعد از پروتئین دکلره انجام داد؟

بله تاثیر پروتین از بین میره اگه میخاید اول دکلره انجام بدید بعد ۳ روز پروتین تراپی کنید

من موهام خیلی کم پشته مش کردم که پر به نظر بیاد حالت وز داره. به نظرت پروتین کنم .لخت کنم خیلی کچل د ...

پروتین ۵۰ درصد فقط مورو صاف میکنه در اون حد لخت نمیکنه که کم پشت نشون بده در عوض موهاتون رو تقویت میکنه 

نه عزیزم موادی که رو موهاتونه نمیزاره موهاتون بسوزه و البته که اتو کشیش نسبت به کراتین بسیار کمتره