2777
2789

هرکس درباره معماری داخلی چیزی می‌دونه راهنمایی کنه لطفاً

میشه از فنی حرفه‌ای رفت دانشگاه؟

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل دولتی که آینده دار نیست🥲ولی مورد دوم رو موافقم اما شرایطش رو ندارم

عزیزدلم اون ۴۰ سال پیش بود که شغل دولتی اینده نداشت الان شغلهای ازاد اصلا به درد نمیخوره اینو از منی بشنو که اطرافم هم شغل ازاد دارم و هم دولتیه اونی که دولتیه ببین به کجاه رسیده چون واسه حقوقش برنامه ریزی داره ولی شغل ازاد یه روز هست یه روز نیست تازه مزایای شغل دولتی رو که دیگه نگم 

عزیزدلم اون ۴۰ سال پیش بود که شغل دولتی اینده نداشت الان شغلهای ازاد اصلا به درد نمیخوره اینو از منی ...

بله موافقم  از لحاظ درآمد ثابت و همیشگی دلگرم کنندس و قابل اطمینان تره .ولی برای یه نفر که تازه میخواد وارد بازار کار بشه و سنی نداره میتونه فرصت های خوبی برای شروع کار آزاد و رشد توی اون باشه 

بله موافقم از لحاظ درآمد ثابت و همیشگی دلگرم کنندس و قابل اطمینان تره .ولی برای یه نفر که تازه میخو ...

نمیدونم عزیزم ولی با این شرایط بازار و تغییر مداوم قیمت ها فکر میکنم واسه یه تازه کار بیشتر ریسکه 

مزایاش میشه بهم بگی؟

اولین مزیتش بیمه تکمیلی درمان و حقوق بازنشستگیه که یه شغل ازاد باید کلی هرماه پول حق بیمه بده تازه بیمه تکمیلی درمان انفرادی نداریم اگرم باشه به خوبی بیمه های دولتی نیست