2777
2789
عنوان

کیا تک فرزند دارن و دیگه نمیخوان بچه بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5783 بازدید | 240 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یک بچه دارم خدا برای ههممون بچه هامون حفظ کنه توکل بخدا ....خیلی دوست داشتم بچه دوم داشته باشم ت ...

حتما سنتی برو، اصلاح سبک و...

دعا، کن ان شاءالله حتما میشه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

چرا همه شهرا به جز تهرانو شهرستان می دونین شماهابه خدا تو "شهرستان" هم مفت نمی دن چیزیو بسته به درآم ...

چون شهرستان هستند

احترام خودت رو حفظ کن

.تو پایتخت زندگی کردم کار هر کسی نیست

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

بچه‌های ما دنیا ان شاءالله متحول میکنن، من ایمان دارم به این حرف

نامدار وخوشنام ان شاءالله 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

منم یکی دارم مشکل سقط مکرر دارم بعضی وقتها به تنهایی پسرم گریه میکنم

ازاهل بیت بخوایید، ان شاءالله واسطه خیر میشن 

خدا فرزندانتون و حفظ کنهتو این وضعیت اقتصادی و اجتماعی بلوغ زودرس. و اوضاع نابه سامان جامعه و...و... ...

مممنونم ولی من خودم بچه یه خانواده هستم‌ دوتا بچه ایم 

من واقعا باهاتون موافقم الان شرایط مالی یه طرف اوضاع جامعه قتل ها یطرف اوضاع وحشتناکه دوستای بد 

اونایی که بچه های زیاد دارن رو من متوجه نمیشم طرف کار درست و حسابی نداره ولی چند تا بچه داره🥲

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
فعلن که استان گیلان کمترین زادو‌ولد داره تو کشور والا قیمت پوشک همه جا یکیه

پوشک رو‌مثال زدم

داخل همین سایت خیلی ها تاپیک زدند .قیمت پوشک

بالاست نمیتونیم بخریم

بنابرین بچه مو ۱ سالگی از پوشک میگیرم

هر کسی اینو میدونع  مثانه ی یک کودک ۳ سالگی

آماده ی از پوشک گرفتن هست

آیا خریت نیست وقتی کسی تواناییه رسیدگی ب

بچه رو نداره.   بچه دار بشه؟

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

چون شهرستان هستنداحترام خودت رو حفظ کن.تو پایتخت زندگی کردم کار هر کسی نیست

وااا حالت خوب نیستا یادم نمیاد بی احترامی کرده باشم ولی شما انگار دنبال دعوایی 

حالا انگار مثلا نمی دونیم 90 درصد تهرانو همین "شهرستانیا" تشکیل می دن