2777
2789
عنوان

کیا تک فرزند دارن و دیگه نمیخوان بچه بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5783 بازدید | 240 پست

منم یکی دارم 

تصمیم همین یدونست 

خدا همین یدونه رو برام حفظ کنه 

با این وضعیت گرونی و اعصاب ضعیف به بچه دوم اصلا فکر نمیکنم

بچه دوم آوردن ظلم بهشه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تک فرزنده پسرم تصمیم گرفتم بچه نیارم پسرم ول کن نیست اطرافم تک فرزند نداریم حداقل براش مثال بزنم ...

حتما بیار دنیاتون عوض میشه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

من یه دختردارم تصمیم دارم دیگه بچه دارنشم چون هم آدم خودشوپیرمیکنه هم هزینش بالاس بعدم مگه قراره بیان وارث تاج وتخم شن همینم امکانات میخادهم اینکه آدم دلش همش بیقراره بچس نگرانشه همش.

چند سالشه دخترتون?میشه بپرسم چرا

سنتی هم رفتید؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

منم یک بچه دارم خدا برای ههممون بچه هامون حفظ کنه 

توکل بخدا ....

خیلی دوست داشتم بچه دوم داشته باشم تا بچم تنها نباشه اما سرنوشتم همینه رفتم دکتر گفت تخمکات بی کیفیت هست و خیلی کم .... 

پنج ساله اصلا جلوگیری نداشتم قرص و دادو آمپول هم استفاده کردم اما نشد

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
ما الان شهرستانیم همه دوتا بچه دارن دیگ فقیرا چون احمقن چند تا آوردن تک فرزندنی ام زیاد داریم همه جا ...

خدا فرزندانتون و حفظ کنه

تو این وضعیت اقتصادی و اجتماعی 

بلوغ زودرس. و اوضاع نابه سامان جامعه و...و...و...

حقیقتا فرزند زیاد داشتن اشتباهه محضه

خدانکنه پدری شرمنده ی بچه ها و خونوادش بشه

مثلا بیماری اوتیسم ک تو غربالگری ها مشخص نمیشه

و بالای ۳ سال خودشو نشون میده

یا انواع بیماری هایی ک معلوم نیست

در دوران جنینی از کجا میاد و....

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

خدابهتون از در رحمت خودش بچه بده ان شاءالله