ویتامین bخیلی پایینه دکتر برام امپول b12نوشت یکم پیش زدم قبل زدن هم غذا خوردم که حالمو بد نکنه الان حالت تهوع و بدحال شدم فشارمو گرفتم13بالا رفته همیشه فشار من پایین میشد چیکار کنم😭تجربه ای دارین؟خطرناکه؟
در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست♥️✨
من سفالکسین زدم تا حد مرگ حالم بد شد دور از جونت کارم ب بیمارستان رسید
از سال96کاربر نی نی سایتم... دیگه شماره ایی نمونده که باهاش عضو نشده باشم... من یک کاربر بی آزارم تروخدا اذیتم نکنید چرا هی کاربریمو حذف میکنید.دست از سرم بردارید... من یک خانوم باشخصیتم...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تپش قلبم شدید شده بود تمام بدنم لرز داشت صورتم ســـــــرخ شده بود.
از سال96کاربر نی نی سایتم... دیگه شماره ایی نمونده که باهاش عضو نشده باشم... من یک کاربر بی آزارم تروخدا اذیتم نکنید چرا هی کاربریمو حذف میکنید.دست از سرم بردارید... من یک خانوم باشخصیتم...