2777
2789
عنوان

شما تو بچه داری تنها بودید یا کمک داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 36 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خب حالا خیلی کوچیکه،،خودتم تازه زایمان کردی،،

حدود دو الی سه ماه دیگه بهتر مبشه،،تقریبا خوابش باهات تنظیم میشه،،بهترین بهترین بهترین کاری که میتونی در حق خودت کنی اینه که خواب شبش رو‌ زود شروع کنی،،۷تا۸ شب ببرش برا خواب،،اونوقت از ۸ تا ۱۲ شب برا خودتی و میتونی یکم استراحت کنی،اگه کولیک و اینا داره بگو راهنماییت کنم...بعد صبح که بیدار شد نهایت بهد از یک ساعت و نیم دوباره ببرش برای خواب،،دوباره بیدار شد همینطور..بازه بیداریش الان یک ساعت و نیمه،،این بازه را رعایت کن و ببر بخوابونش وقتی خوابش تنظیم بشه بینهایت بهت کمک میکنه..

کار بعدی اینکه بزارش تو کالسکه و برو بیرون،،بچه تو کالسکه آرومه و بیرون رفتن و راه رفتن حال خودت رو خوب میکنه 

چکار می کردی تنهایی؟ من خوابم میاد . جسمی و روحی داغونم .‌بچمم همش گریه

هیچی به بیچارگی گذروندم. الان با هرکس در موردش صحبت میکنم میگم زنده بیرون اومدم از اون دوران. بچه م بی خواب بود. فقط توی بغل میخوابید. شبا تا مدتها هر یه ساعت بیدار میشد. من اینقدر بی خوابی کشیده بودم مغزم از کار افتاده بود. واقعا یه کارایی رو نمیتونستم انجام بدم چون مغزم یاری نمیکرد. افسردگی بعد زایمان هم داشتم. ولی خب کم کم بهتر شد. هم خواب بچه م به مرور بهتر شد و هم روحیه ی خودم. هنوز اثراتش یه کم هست باهام ولی خیلی بهتر شدم. الان اینقدر پررو شدم که به بچه دوم فکر میکنم 😅

عزیزم ی چشم بند بگیر تا بچت چشماشو میبنده بزن رو چشمت (عنقد تمرین کن تا ۱ ثانیه هم تلف نکنی)

تنها نجات من همین بود

غرور و حساسیت رو کنار بزار

تا میتونی از اطراف کمک بگیر من حسرت پرستار موند ب دلم

ب ۱ بخور برا افسردگی و ففول خیلی تاثیر داره

هر ۱ ثانیه ازش دور باشی از این نابودی ک ب سمتش میری بیرون میای

لایک نکن لایک نکن لایک نکن

ممنونمم رفیق.بچم هم رفلاکس داره و هم کولیک

این دوتا خیلی رو کیفیت خواب و خلق و خو بچه اثر میزاره...معجزه کولیک قطره کولیک ایز هست,,بخر و روزی ۴ بارمیشه هر ۶ ساعت، هربار۵ قطره بده،،سعی کن آخرین بارش قبل خواب شبش باشه و هر دفعه ۲۰ دیقه با شیردهی فاصله دلشته باشه که اثر کنه...یعنی بهتز این قطره نیست

برای رفلاکس حتما حتما بعد هربار شیردهی ۵ دیقه تو بغلت به صورت عمودی نگهش دار خیلی به رفع رفلاکس کمک میکنه..مورد بعدی اینکه حتما جای خوابش شیب دار باشه،،با کمک یه پتو یا بالشت زیر تشکش یه شیب ۳۰ درجه درست کن..اینم خیلی کمک کننده اس...قطره پدی لاکت روزانه ۵ قطره برای بهبود عملکرد گوارشش عالیه حتما بده و همون قطره مربوط به رفلاکس که دکتر به ما نکسیوم داد..

این موارد را رعایت کن..

ببین دو ماه دیگه خیلی حالت بهتر میشه..من وقتی بچم ۳ ماهش شد به اطرافیان گفتم من تا ۲ ماهگی روزهای سیاه زندگیم بود و خیلی حالم بد بود ولی بعدش اوکی میشی و از بچه داری لذت میبری،،بچه بزرگتر و شیرینتر میشه ،،خودت مسلط و کار بلد میشی..الان همش حس میکنی کاری بلد نیسی ولی به مرحله ای میرسی که فقط کار خودت را توی بچه داری قبول داری...

اگه کمکی خواسی من هستم,سوال بپرس میام جواب میدم