2777
2789
عنوان

شروع یک فصل تازه از زندگی من😍👶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 21949 بازدید | 790 پست

@اعتصامی‍ 

@ملکه70‍ 

@رتبه_برتر_مملکت‍ 

@آریایی1545‍ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@بهارگیلانی‍ 

@سوپرایزخدا‍ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میشه واسه اونایی که در حسرتش دارن میسوزن دعا کنی امروز بازم کلی بخاطرش گریه کردم دعام کن اسمم نفیسه ...

ایشالله عزیزم😍😍

تنبلی تخمدان داری؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
جانا خانوم الان مامانتو دعوا کردم😂😂😂

😂😂🤣😂🤣

اره والا

کیا رو تگ نکردم🫠

منم خیلی شدید دعواش کردمدیدی چیکار کرده

عه😂

حقش بود

باید دعوا می شد سندروم تکان بیقرار داره

نمیتونه بشینه سر جاش تا فردا

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

@ومپایر_اعظم‍ 

پست اول منم😍

😍🥰😍🥰

وای ترنج قشنگم مبارکه قدمش خیر باشه نازممم

ممنونم مهربونم🥰😍😇

وااای عزیییزم ایشالا به سلامتی 

ایشالا صحیح و سالم بدنیا بیاد بگیری بغلت🥰🥰😍😍😍😘😘♥️♥️♥️♥️

İnsanları değil, insanlığı seviyorum!😇                                                           

ایشالله عزیزم😍😍تنبلی تخمدان داری؟

نه هیچ مشکلی نه من و نه شوهرم نداریم این ماه هم ۶ تا فولیکول غالب دارم دکتر خودشم مونده که چرا نمیشه بهم گفت اگر این ماه هم نشد باید بیای iui تورو خدا دعام کن من دلم میخاد طبیعی باردار شم

یه فروردینی بی حوصله