2777
2789
عنوان

شروع یک فصل تازه از زندگی من😍👶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 21943 بازدید | 790 پست

به سلامتی عزیزم از نی نی کوچولو برامون عکس بفرست 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

به سلامتی بغلش بگیریی عزیزم🫂💕😍

فداتشم ممنون🥰😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به انشالله مادر و بچه بسلامتی از بیمارستان بیاین خونه جانا خانوم هم تشریف فرما بشن نه مااااااه پا ب پای مامانش انتظار کشیدیم تازه قبلش هم برا اومدنش دعا کردیم خلاصه ک جفتتون عزیز دل مایین .... ،❤️❤️❤️😘😘😘

عشقممممم فقط امین ❤️

عه😂حقش بودباید دعوا می شد سندروم تکان بیقرار دارهنمیتونه بشینه سر جاش تا فردا

بهش گفتم دم دستم بودی خفت میکردم بخدا خیلی بد عصبی شدم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

@اعتصامی‍ @ملکه70‍ @رتبه_برتر_مملکت‍ @آریایی1545‍

واسه ام دعا کن عزیزم 😭😭 ذوق زده شدم با این تاپیک انشاالله به سلامتی زایمان کنی و جانا خانم گل به دنیا بیاد 😍😍😍😍🫂🫂🌹🌹🌹💜❤️💋

miss00_zahra  هستم یک تعلیقی 😁روزی بهلول، پیش خلیفه هارون الرشید نشسته بود. جمع زیادی از بزرگان خدمت خلیفه بودند. طبق معمول، خلیفه هوس کرد سر به سر بهلول بگذارد. در این هنگام صدای شیهه اسبی از اصطبل خلیفه بلند شد.خلیفه به مسخره به بهلول گفت: برو ببین این حیوان چه می‌گوید، گویا با تو کار دارد. بهلول رفت و برگشت و گفت: این حیوان می‌گوید مرد حسابی حیف از تو نیست با این خرها نشسته‌ای. زودتر از این مجلس بیرون برو. ممکن است که خریت آنها در تو اثر کند.

چکار کردی ازت شاکین🤔🤔

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اخیییییی ایشالا به سلامتی بغلش کنیییی🤭🩷🫶🏻👶🏼

ممنونم🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وای فدات بشممممم جیگرمب سلامتی و راحت زایمان کنی♥️🤲

مررررسی خوشگلم🥰😇

جانا خانوم الان مامانتو دعوا کردم😂😂😂

چرا ؟😂😂😂😂😂

miss00_zahra  هستم یک تعلیقی 😁روزی بهلول، پیش خلیفه هارون الرشید نشسته بود. جمع زیادی از بزرگان خدمت خلیفه بودند. طبق معمول، خلیفه هوس کرد سر به سر بهلول بگذارد. در این هنگام صدای شیهه اسبی از اصطبل خلیفه بلند شد.خلیفه به مسخره به بهلول گفت: برو ببین این حیوان چه می‌گوید، گویا با تو کار دارد. بهلول رفت و برگشت و گفت: این حیوان می‌گوید مرد حسابی حیف از تو نیست با این خرها نشسته‌ای. زودتر از این مجلس بیرون برو. ممکن است که خریت آنها در تو اثر کند.

به سلامتی بچه چندمته؟؟منم تازه بی بی چک زدم مثبت شده،کلا شوکه شدم،دلم میخواد گریه کنم

اول عزیزم🥰😍 ایجاااانم بخیر و سلامتی مبارک باشه 

ای جانم چقدر خوشحال شدم 

قدمش مبارک و پر خیر و برکت 

انشاالله زایمان آسان و شیرینی داشته باشی

دعا کن منم ۵ ماه دیگه چنین لحظه ای را داشته باشم 

بارداریم پر ریسک و پرخطر هست و استراحت مطلق هستم 

مبارکه عزیزدلم

ممنونم🥰