2777
2789
عنوان

خانمای مقید وقتی با خواستگارتون بیرون میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 45 پست
فکرنمیکرد جلو بشینم😂خودمم فکرنمیکردم😂 تو یه لحظه گفتم بدش نیاد عقب بشینم؟ دسته گلو ندیده بودم اصلا ...

هوم عزیزم متوجه میشم آدم انگار بین دوراهی میمونه، عقب بشینه زشت نشه

جلو بشینه نگه که پررو هست... 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلوعقب چرا مگه اسنپه

فردا نتایج میاد

برام دعا کن🥲❤️

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

لایکم کن

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

آره چند جلسه تو خونه خوب تحقیق می کنیمدیگه هرکی هم باشهبیرون خودش و خوب میگیرهاینا ملاک نیست تو بلند ...

نه اتفاقا بعضی چیزا با بیرون رفتن مشخص میشه

فقط تو خونه صحبت کردن دیگه جواب نیست

با تحقیق همه چیز مشخص نمیشه

هرچقدرم فیلم بازی کنه خسیس بودن زود جوش بودن یا نبودن و... رو بیرون میتونی متوجه بشی، رفتارتم کاملا داخل چهارچوب باشه

بازم خب هر کسی یه نظری داره دیگه

نه اتفاقا بعضی چیزا با بیرون رفتن مشخص میشهفقط تو خونه صحبت کردن دیگه جواب نیستبا تحقیق همه چیز مشخص ...

تو دوران نامزدی هم میتونی متوجه بشی

بعد عقد کنید مگه چندبار میخوای بری بیرون

صورت خوشی هم نداره 

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️