2777
2789
عنوان

خانمای مقید وقتی با خواستگارتون بیرون میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 45 پست

تا حد امکان با ماشین خودم میرم.یا اصلا میگم بگو قرار کجاست خودم با یه ماشین دیگه(آژانس، تاکسی و..) میرم

ولی اگر مجبور شم. مثلا همراه هم نداشته باشم احتمالا جلو. ولی اگه همراه داشته باشم خب عقب

طرفدار حق و عقلانیت💙 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زشته طرف که راننده نیست شک نکن بدشون میاد البته بهتره کلا خودت بری نه با ماشین خواستگار

مهم رضایت خداست. 

دلیلی نمیبینم با مرد نامحرم جلو بشینم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حالا جلو که نمیخورتت

بخاطر خوردن نخوردن نیست. 

مسلما کسی که میره خواستگاری هم حواسش به کاراش هست. 

اما اگر جلو بشینی و کسی ببینه وقتی جدی هم نشده یه جوریه. 

کلا بهتره با ماشین خواستگار ادم نره جایی، حالا جلو بشینه یا صندلی عقب خیلی فرق نداره

طرفدار حق و عقلانیت💙 

زشته طرف که راننده نیست شک نکن بدشون میاد البته بهتره کلا خودت بری نه با ماشین خواستگار

کلا هیچوقت با ماشین خواستگار نمیرم فقط یه بار اون موقعا که ماشین نداشتم سوار ماشین خواستگارم شدم

دسته گل برام خریده بود گذاشته بود صندلی جلو بعد دو دل بودم که چیکار کنم رفتم جلو نشستم واضح بود هم تعجب کرد هم یه کم اخم کرد😐 حالا بعدا آمارش خراب دراومداااا

کلا هیچوقت با ماشین خواستگار نمیرم فقط یه بار اون موقعا که ماشین نداشتم سوار ماشین خواستگارم شدمدسته ...

گذاشته بوده جلو که مثلا جلو نشینی

ولی کلا عزیزم جلوی پسرا هر چی بیشتر رعایت کنی بهتره... 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

ما با خواستگار بیرون نمیریم

کلا تو خونه حرف میزنید؟ پارکی کافی شاپی جایی قرار نمیذارید؟ براتون مهم نیست رفتارشو تو اجتماع و با مردم و... ببینید؟! خیلی سخته کهههه

من بیرون میرم ولی نه هر جایی، اصلا اجازه صمیمیت نمیدم، یه جا قرار میذاریم خودم میرم البته اگه به جلسات بعدی برسه و رد نکنم

بخاطر خوردن نخوردن نیست. مسلما کسی که میره خواستگاری هم حواسش به کاراش هست. اما اگر جلو بشینی و کسی ...

افراط تو هر چیزی بده اصلا هدفشون چیه باهم میرن بیرون؟ آشنایی قراره باهم صحبت کنن آشنا بشن غیر از ماشین پیش هم نمیشینن؟ تو جلسه خواستگاری حالا تو ماشین عیبه؟ واقعا چه چیزایی آدم میشنوه اینجا🙄🙄

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

گذاشته بوده جلو که مثلا جلو نشینیولی کلا عزیزم جلوی پسرا هر چی بیشتر رعایت کنی بهتره...

فکرنمیکرد جلو بشینم😂

خودمم فکرنمیکردم😂 تو یه لحظه گفتم بدش نیاد عقب بشینم؟ دسته گلو ندیده بودم اصلا

خودش خیلی اهل دوست دختر و... بود بابا بعدها متوجه شدم جانماز آب میکشه

کلا تو خونه حرف میزنید؟ پارکی کافی شاپی جایی قرار نمیذارید؟ براتون مهم نیست رفتارشو تو اجتماع و با م ...

آره چند جلسه تو خونه 

خوب تحقیق می کنیم

دیگه هرکی هم باشه

بیرون خودش و خوب میگیره

اینا ملاک نیست تو بلند مدت معلوم میشه 

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

افراط تو هر چیزی بده اصلا هدفشون چیه باهم میرن بیرون؟ آشنایی قراره باهم صحبت کنن آشنا بشن غیر از ماش ...

ببینید شاید شما براتون این شرایط نیست

ولی ما جایی هستیم که اگر شما تو ماشین یه نفر دیده بشی همه می بینن و می‌شناسن و براتون حرف درمیارن، پس اینکار عاقلانه هم نیست. من ترجیح میدم با آژانس برم تا ماشین اون آدم. مگر اینکه تعداد جلسه ها بالا رفته باشه و جدی تر باشه. 

طرفدار حق و عقلانیت💙