2777
2789

حدود ۱۱۰ میلیون پول جمع کردم و میخوام آیفون بخرم ولی مامانم نمیزاره😭

گوشی الان خودم از پرچم دارهای سامسونگه

ولی من آیفون میخوام و مامانم میگه میخواستی همون موقع ب جای سامسونگ ایفون میگرفتی و ب جاش ی دستبند بخریم😬

مادر من دستبند نمیخوام من اپل واچ میخوام ب جاش😭

شماهاهم از این درگیری ها دارید با خانواده؟ ک هیچ درکی از ارزش تکنولوژی ندارن؟

مهم تر از اون بهم بگید انتخابتون آیفونه یا طلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایفون ۱۶ پرومکس تیتانیوم طبیعی 🥴🩷🤭من نمی‌دونم چرا کلا میونه خوبی با طلا ندارم

مگ تیتانیوم  هم داریم ؟🤣

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

شاغلی؟!

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بنظرم درک شما از تکنولوژی خیلییییییی پایین تر از مامانتون هست

ایشون خیلی عاقلن

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

مگ تیتانیوم هم داریم ؟🤣

🤣🤭

ارههه پرومکسا همشون تیتانیومن طبیعی ابی مشکی سفید صحرایی 

سامسونگ اولترا ها هم تیتانیومی هستن فک کنم

https://daigo.ir/secret/51641991213   لینک ناشناسمه خوشگلا😇💚

مونده به وضعیت زندگی

مثلا کسی ماشین نداره 

خونه نداره ولی آیفون میگیره که از عقیده و نظز من درست نیس 

ولی کسی که خونه و ماشین و داره حداقل های زندگی...

به احتمال ۸۰ درصد ایفون

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

قطعا طلا

ارزش تکنولوژی 🤔

یک طرف ارزش تکنولوژی هست یک طرف ارزش پول

ارزش پول طبیعتا بیشتر از تکنولوژی و ترندبازی و دنیای مد هست. 

ارزش تکنولوژی رو می دونم ولی وقتی گوشی پرچمدار سامسونگ داشته باشم، بُعد تکنولوژیم حله

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
قطعا طلاارزش تکنولوژی رو می دونم ولی وقتی گوشی پرچمدار سامسونگ داشته باشم، بُعد تکنولوژیم حله

نمیدونم تعریف استارتر از تکنولوژی چیه😂🤦‍♀️

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

با توجه به سنت ،معلومه که انتخابت و ذوقت گوشی هست ،مخصوصا که مجردی و خونه ی پدر ،شاهی میکنی 

اما مسلما اکثر متاهلا و کمی سن بیشتر طلا رو انتخاب میکنن،خب چون لازمه آینده نگری تو زندگی 

اگه گوشی خوبی داشته باشم که برام کفایت کنه ،میرم سراغ طلا

سلام هم نظر🙋🏻‍♀️

اگه سامسونگه اولترا خست عوض نکن بنظرم 

۱۰۰ میلیون هم پول کمی نیست ایفون ۱۷ یک ماه دیگه میاد اونموقع تصمیم بگیر

https://daigo.ir/secret/51641991213   لینک ناشناسمه خوشگلا😇💚