2777
2789
عنوان

ایفون یا طلا 🤔باصد تومن انتخابت کدوم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت هر وسیله ای خریدم اگه طلا می خریدم رشدش بیشتر بود باید ببینی چقدر از اون وسیله استفاده می کنی

اخه میدونی شما مدل مامانم داریم حساب کتاب میکنید ک برای سرمایه گذاریه

ولی من از چشم سرمایه گذاری نگاش نمیکنم چون ب چش من ۱۰۰ تومن ن انقدر پول کمیه ن اونقدر پوله زیادیه ک بود و نبودش خیلی مهم باشه ولی خوب این نطر منه😬

نظر مامانم با من کاملن متفاوته به طور کامل اون فک میکنه حتی ده میلیون و ی تومنم خیلی پوله و نباید روش قمار کرد ....نمیدونم شاید چون خودم پدرم درنیومده تا ی تومن و بکنم دو تومن🤦🏻‍♀️

اخه میدونی شما مدل مامانم داریم حساب کتاب میکنید ک برای سرمایه گذاریهولی من از چشم سرمایه گذاری نگاش ...

اینکه بفهمی پول زیاده یا کمه باید به این فکر کنی این پول را توی چه مدت زمانی میتونی کسب کنی