2777
2789

روز سیزدهم سیکل رفتم سونو گفت ضخامتم۵ 

دوتا هم فولیکول غالب داشتم راست ۱۶ چپ۱۲ 

دکترم استرادیول داد برا ضخامت روزی سه تا

دوتا هم آمپول آزاد سازی داد گفت فردا یکیشون بزنم که فولی۱۶ تا فردا میشه ۱۸

یکی هم جمعه که فولی ۱۲ تا اون موقع میشه ۱۸

برای ضخامت چی بخورم؟

شنیدم نشاسته و لوبیا سبز خوبه از امروز بخورم دیر نیست؟

و اینکه ممکنه ضخامت تا روزای تخمک گذاری رشد کنه؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

همون استرادیول عالیه برا خواهرم دکتر نوشته بود مشکلش حل شد

آخه این ماه از سوم پریود خوردم روزی یکی 

الان دوباره دکتر نوشت روزی سه تا

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون استرادیول عالیه برا خواهرم دکتر نوشته بود مشکلش حل شد

باردارشد؟؟

عزیزم نمیخوام موج منفی بدم ولی نه فولیکولات خوبن نه ضخامتت. جای امید هست ولی با ضخامت ۵ حاملگی امکان ...

بله نامنظمم تنبلی تخمدان دارم و پریودی نامنظم اما دکتر استرادیول داد گفت وضعیت فولی ها خوبه 

دوتا آمپول آزاد سازی داد که یکیشو فردا بزنم فولی 16میشه 18 و یکیشو جمعه که فولی 12میشه 18 

گوجه لوبیا سبز نشایته من تو سیکل ای وی افم روزی ۶تا استرادیول خوردم اخرشم بید پی ار پی کنم

پی آر پی چیه؟

جدیدا احساس میکنم با استرادیول سردرد میگیرم دکتر گفت میگرن نداری گفتم نه 

حالا این استرادیول تاثیر داره ؟

سلام؛ عزیزم همون استرادیول چند روزه ضخامتت رو افزایش میده اما اگر این ماه نشد برای ماه بعد حتما مکمل فرتیل سی ام آمریکایی بخر و روزی 3 کپسول مصرف کن واقعا ضخامتت و ترشحات دهانه رحم را افزایش میده و هم شانس باروری و هم باعث بهبود خشکی واژن میشه

سلام؛ عزیزم همون استرادیول چند روزه ضخامتت رو افزایش میده اما اگر این ماه نشد برای ماه بعد حتما مکمل ...

ترشح نداشتن یعنی ضخامت رحم کمه؟؟

ترشح نداشتن یعنی ضخامت رحم کمه؟؟

سلام، نه عزیزم، این دو مساله جداست . ترشحات مربوط به سرویکس هست و ضخامت مربوط به پوشش داخلی رحم . کاهش استروژن بدن می‌تواند باعث کمبود ترشح و کمبود ضخامت آندومتر شود. برای ضخامت باید سونوگرافی واژینال در اوایل سیکل انجام دهید.