2777
2789
عنوان

پونزده تومن دارم برم پیش روانشناس یا لباس و لوازم بخرم باهاش⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 30 پست
یک هفته به خودت بیا صبح زود از خواب بیدار شو با برنامه ریزی برو جلو اگه دیدی برنامه هات تیک نخورد ح ...

نمیتونم انگیزشو ندارم بارها سعی کردم انجام بدم جز روز اول دیگه ادامه ندادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک هفته به خودت بیا صبح زود از خواب بیدار شو با برنامه ریزی برو جلو اگه دیدی برنامه هات تیک نخورد ح ...

لباس دارم 

منظور مامانم اینه که پولتو هدر نده با روانشناس🤦🏻‍♀️😂

تو رو نمیدونم ولی من در همین حد بودم میدونستم چی خوبه چی بده ولی نمیتونستم انجام بدم کارم از روانشنا ...

منم ۹ پیش رفتم روانپزشک 

اما مدام بهم‌میگفت تو یچیزی رو مخفی میکنی نمیگی و این حال تو یه علت دیگ داره چرا استرس داری و فلان 

در صورتی که من همه‌چیزو گفتم 

استرس گرفته بودم کل تنم میلرزید تو اتاق دکتره نمیدونم چرا 😖

الان اگه برم مطمئنم بیشتر مضطرب میشم دست خودم نیس اصلا

چ قرصی داده بود بتو؟

به منم قرص داد ولی  خوردم حالم بد شد مغزم هنگ‌کرده بود 

مشاورو روانشناس از سمت بهزیتی هستن کارشونم خوبهمن پولی رفتم رایگانم رفتم ولی فهمیدم اینا نمیتونن مشک ...

پس مشکلتو چطور حل کردی؟

من واقعا هیچ کاری نمیتونم بکنم

منم ۹ پیش رفتم روانپزشک اما مدام بهم‌میگفت تو یچیزی رو مخفی میکنی نمیگی و این حال تو یه علت دیگ داره ...

خیلی داروها خوردمو‌عوض کردم در حال حاضر لووسر نورتریپتیلین مصرف میکنم

تا پای جان برای ایران🇮🇷😍

پس مشکلتو چطور حل کردی؟من واقعا هیچ کاری نمیتونم بکنم

من با تلاش خودم و داروهای روانپزشک خیلی بهتر شدم 

خودمو با خیاطی و باشگاه سرگرم کردم

من شرایطم فرق میکنه ازدواج کردم بچه دارم یهو اینجوری شدم ولی دکتر میگه اصلا سخت نگیر حال نداشتی کار کنی کار نکن خیلی پایه و عشقی میگه بگذرون عذاب وجدان نداشته باش اگه همش تو تختی خلاصه که یجورایی تونستم خودمو زندگیمو جم کنمو خیلیم بخودم فشار نیارم

تا پای جان برای ایران🇮🇷😍