2777
2789

هر چی تو بخچال باشه. نباشه هم هی چای دم میکنم میخورم 🤕🤕

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیپس ، بسکوئیت و چایی ، بستنی ، کاپوچینو ، کلوچه

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

هیچی بیشتر اوقات بیرون می م یا خونه مامانم و گوشیمو دستمه به زور ناهار درست میکنم😂😂مجرد که بودم ی هفته با بابام تو خونه تنها بودم مامانم مسافرت بود بابام

زنگ زده بود به مامانم این ظالم بهم غذا نامیده خودش آشپزی بلد بود خو

دخترم تو بی نظیر ترین خلقت خدایی♥️🧿