2777
2789

به ملیکا تهامی هم دایرکت دادم و ازش حمایت کردم اون پرید بهم من پشمام ریخت از اینکه پرید به منی هوادارش بودم 

چشونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ت چقدر بیکاری 

خود اون دختر براش مهم نیس

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

مگه میخونن اینا اصلا کامنتهارو

تعریف احمق: حقیقت را میداند، حقیقت را میبیند اما همچنان دروغ را باور دارد... سخت است فهماندن  چیزی به کسی که سود و منفعتش در نفهمیدنش است، نرود میخ آهنین در سنگ.... بعضی وقتها با تعجب به حرفهای طرف مقابل گوش میدم که اینهمه حجم بزرگ  از بی عقلی و نفهمی رو چطور تو کله ای به این کوچیکی جا داده... پس یاد گرفتم با احمقها بحث نکنم و بزارم در دنیای احمقانه خودشون بمونن🚫❌ چون مراقبم که وقت و انرژی با ارزشم رو برای افراد احمق و نادان خرج نکنم، وقتم رو فقط برای افرادی خرج کنم که ارزشش رو دارن.... یاد گرفتم  با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند.... از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود... تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم... یادمان باشد که حتی اگر برای مردم دراز بکشید تا از رویتان رد شوند، بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه‌ی کافی پَهن نیستید!

چه عجیبی 

ب تو چه وسط زندگی چند تا بیکارید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.