2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعریف ام کیو رو شنیدم من خودم خیلی آبرسان امتحان کردم هیچکدوم نوتروژینا نمیشه لامصب پوستت رو آینه میکنه هردوسه ماه هم یدونه بسه بنظرم گرون درنمیاد

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

سوپکس شی باتر 

پوستم عادیه

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

من خودم مشاور پوست و مو هستم عزیزم، ارزون بخوای ام ان دی، گرون تر بخوای بلک بری، بستگی ب نوع پست و س ...

وای چند روزه توی سایت دنبال مشاور پوست میگردم🥲

عزیزم برند رویوال چطور اون خوبه؟پوستم چربه ولی صافه جوش ندارم سنمم ۲۲ میخواستم هم سرم هم کرم ابرسانشو بگیرم اما نمیدونم خوبه یا نه از طرفی ژل شستشو صدافتابم اینا ویتالایر میزنم اوکیه نظرت راجب ابرسان این دوتا مارک چیه

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

تعریف ام کیو رو شنیدم من خودم خیلی آبرسان امتحان کردم هیچکدوم نوتروژینا نمیشه لامصب پوستت رو آینه می ...

نیتروژنا ۲ سال میزدم اره عالی بود ولی بار اخر سال پیش گرفتم فیک بود استفاده نکردم

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

وای چند روزه توی سایت دنبال مشاور پوست میگردم🥲عزیزم برند رویوال چطور اون خوبه؟پوستم چربه ولی صافه ج ...

من خودم ب شخصه قبل از استفاده از محصولات ام ان دی و بلک بری هرچیزی ک بگیو ب این پوست بدبختم زدم🤣ولی خب از هر محصول فیکش مث نقل و نبات ریخته باید خیلی دقت کنی فیک نندازن بهت