2777
2789
عنوان

بابام یه مدته رو مخم رژه میره

368 بازدید | 26 پست

کلی دوسش دارم 

هواشو دارم دستش تنگ باشه از خواسته هام میگذرم

بی احترامی نکردم بهش

اینا وظیفمه همش ولی متقابل

یه مدته بخاطر خیانت مامانم یا مچ منو با پسر گرفته اینا دیگه رو مخم میره

لباس میپوشم میگه اینو کی گرفته

من قبلا خیلی ازاد بودم الان میخوام برم بیرون میگه چخبره تو خیابون

قبول دارم بدبین شه حق داره ولی شورشو دراورده

اونروز مهمون بودیم برگشتیم گوشیمو چک کرد 

فکر کرد با همسر اون خانم چت میکنم من اونو چک میکرد که فهمید رل داشتم من

درسته الان کاتیم خود بابامم میدونه کات کردم

قبلنم متوجه شده بود 

ولی شورشو در میاره مگه جن.ده خونس اه

لباس باز میپوشم تو خونه یا مجلس زنونه زل میزنه بهم

نمییدونم شاید فکر میکنه پسر دیده یا دست زده به سینه م

ولی واقعا این اتفاق نیوفتاده 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

حق میدم بهش ولی منم تو گوشیش کلی چرت پرت میبینم

به اینو اون پول زده شارژ زده

بیام بگم حق نداری بری سرکار؟

بهم نمیگه حق نداری بری ولی رفتاراش عجیب بهم برمیخوره

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش میدونه دختری نیستم ازم سواستفاده شه

میرینم به پسره

خودشم میدونه طرفم کی بود حرف میزدم

میان به گوششم میرسونن کیا بهم پیشنهاد دادن میدونه ادمای چرتی نیستن همشون ادم حسابین

ولی دیگه بسه پدر من بسههههه

من بابام خیلی ادم روشن فکریه اما فک کنم اگه یه روزی دوست پسر داشته باشم ، از خونه پرتم کنه بیرون /: ...

تو گوشیم دید هیچی نگفت فقط گریه میکرد

بعد به مامانت کاری تداره؟

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
یه کم صبوری کن تا دوباره بهت اعتماد کنه.

عزیزم بخدا من غلطی نمیکنم 

من حتی بغل‌پدرمم میشینم چندشم میشه

روابطم با مردا اینطوره که فقط حرف میزنم باهاشون 

خودش میدونه پول کم اوردم 

یا الان کات کردم بهم ریختم دقیقا ۲۲ روزه

ولی میره اعصابمو شخم میزنه

بدبین شده.جداشدن؟

اره دقیقا

ولی من خیانت پدرمادر دیدم

من بدبین شم؟

بگم بیرون رفتنی منم با شما میام؟یا اینو چرا پوشیدی چرا دستو پاتو اصلاح کردی

حس نجاست میده بهم انجام من خرابم

نه نشدن

اعتمادشو دوباره سعی کن ب دست بیاری .

خودش بهم میگفت اشنا شدن با پسر بد نیس باید حرف بزنی اشنا شی

من از ترس بابا بهترین کسیارو گفتم نه چون مشتری بابا بودن یا باباشون رفیق بابام بود

این میاد منو سگ میکنه