هدی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 5790 عنوان عفونت 167 بازدید | 32 پست سلام دوستانامیدوارم حالتون خوب باشهدقیقا از اول فروردین من عفونت دارم🥲سه بارم دکتر رفتم ولی خوب نمیشم دکتر هم میگه چون دختری نمیشه جز قرص برات کاری کرد تجربه ای دارید؟دیگه دارم کلافه میشم میترسم عفونته زیاد بشه و کار دستم بده 1404/05/28 | 17:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13261 مجرد بودم و پماد دادند. 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13261 کرتیمازول؟ بله فکر کنمالبته بدون استفاده از اپلیکاتور 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
پرپری۸۰ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 7647 منم مجردم پارسال درگیر بودمقرص و دو مدل پمادحتی امپول هم نوشت برامخوب شدمعلائمت چیه شما؟
هدی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 5790 بله فکر کنمالبته بدون استفاده از اپلیکاتور خداروشکر خوب شدیاین پماد رو من جواب نداد
هدی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 5790 منم مجردم پارسال درگیر بودمقرص و دو مدل پمادحتی امپول هم نوشت برامخوب شدمعلائمت چیه شما؟ من مدام ترشح دارم با حجم بالا اوایل بو بد و غلظت بیشتری داشت دارو که خوردم کمتر شد اما کامل از بین نرفت خداروشکر سوزش و خارش ندارم ولی این رطوبت همیشگی خسته کنندس
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13261 خداروشکر خوب شدیاین پماد رو من جواب نداد نه بخاطر جواب دادنش نگفتم؛ بخاطر این گفتم که نوشتید چون مجردید به جز قرص کاری نمیشه کرد. 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
هدی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 5790 منم مجردم پارسال درگیر بودمقرص و دو مدل پمادحتی امپول هم نوشت برامخوب شدمعلائمت چیه شما؟ اسم امپول و یادته ؟ این لامصب نه معلومه عفونت نه قارچ نه باکتری من قرص هر سه تاشو خوردم حتی ترکیبی هم خوردم نشد که نشد
پرپری۸۰ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 7647 من مدام ترشح دارم با حجم بالا اوایل بو بد و غلظت بیشتری داشت دارو که خوردم کمتر شد اما کامل از بین ن ... واسه من فقط سوزش و خارش شدید بودطوری که نمیشد از خونه برم بیرون اذیت بودمپماد رو بگیر بدون اپلیکاتور بزنلباس زیر هم نپوش
هدی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 5790 نه بخاطر جواب دادنش نگفتم؛ بخاطر این گفتم که نوشتید چون مجردید به جز قرص کاری نمیشه کرد. آهان متوجه شدم آخه گفت یه راهایی هست مثل فریز کردن یا شستشو تو مطب اما روتو نمیشه انجام داد
فتانه۳۳۳۴ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 5737 ترشح مداومسوزش و خارش عزیزم با پماد خارش و سوزشت برطرف شد یا ن
پرپری۸۰ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 7647 اسم امپول و یادته ؟ این لامصب نه معلومه عفونت نه قارچ نه باکتری من قرص هر سه تاشو خوردم حتی ترکیبی ه ... نه یادم نیس ولی دو سه تا بوداخه نمیشه که خود سر بزنیباید با نسخه پزشک باشه عزیزم