2777
2789

سلام عزیزان

من یه مادرم

پارسال باردار شدم و همه چی خوب بود تا اینکه هفت ماهگی رفتم سونو رشد جنین، اونجا متوجه شدم که بچه م هیدروسفالهچچندتا سونوی دیگه رفتم به امید اینکه اشتباه شده باشه، اما اشتباه نبود که هیچی تازه گفتن علاوه بر هیدروسفالی شدید ، آژنزی کورپوس کالوزوم هم هست.

یعنی هم آب زیادی در مغزش جمع شده هم پل مغزیش تشکیل نشده.

من تا دوهفته بی قراری داشتم و حال بسیار بسیار بد

اصلا رو زمین نبودم

اصلا به هوش نبودم

بعد از دوهفته تسلیم درگاه الهی شدم و گفتم خدایا هرچی تو بدی نعمته، حتی اگرم مریض باشه با هر حالی شکرگذارتم.

با آرامش کلی نذر و نیاز کردم و دعا کردم.

به کسی هم نگفتم به جز خانوادمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزان پسر گل من روز جمعه  نیمه شعبان ۱۴۰۳ با زایمان طبیعی به دنیا اومد. 

پرستارا دکتر اطفال رو پشت در اتاق زایمان نگه داشته بودن که وقتی بچه به دنیا اومد دستور بستریش رو از دکتر بگیرن 

هنوز بندنافش رو نبریده بودن که دکتر رو آوردن برا معاینه ش.

دکتر گفت این بچه از منم سالم تره.

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

چندتا دکتر و نوارمغز و سونوی مغزی و .... گرفتم.

نتیجه این بود که بچه به هیچ عنوان هیدروسفال نیست(درحالیکه همه ی دکترا گفته بودن هیدروسفالی شدید داره)

فقط آژنزی کورپوس کالوزوم هست و به همین دلیل در سونو ها هیدروسفال نشون داده.

عزیزان پسر گل من روز جمعه نیمه شعبان ۱۴۰۳ با زایمان طبیعی به دنیا اومد. پرستارا دکتر اطفال رو پشت د ...

خدا رو شکر 

این بیماری که داره چیه 

زن داداش من گفتن هیدروسفالی سقط کرد 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

شکرخداکه سالمه و مشکلی نداره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)