2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 32 پست

عزیزم من طبق تجربه خودم میگم و تو نی نی سایت دیدم یکی گفته بود ک خدا خیرش بده

تنها علت عفونت قارچی ،رطوبت رحم هست

شما بعد از پاک شدن از قاعدگی آب جوشیده سرد شده بریزید تو یه بطری تمیز جانوشابه و سه قاشق غذاخوری سر پر نمک بریزید توش حل کنید 

بذارید تو توالت و اخر شب موقع خواب تو توالت خودتونو باهاش بشورید بدون ابکشی خشک کنید با دستمال و بخوابید 

وسط سیکل ک موقع تخمک گذاریه چون ترشحات واژن بیشتر میشن عفونت قارچی معمولا تشدید میشه اگه برای شما بوجود اومد کافیه دو سه روز هر دفه ک میرید دسشویی اون کارو بکنید یعنی خودتونو با آب نمکه بشویید خشک کنید 

شک نکنید به هییییچ داروی دیگه ای نیاز ندارید،آب نمک عفونت و رطوبت اضافی رحم رو میریزه بیرون و رحم رو گرم می‌کنه که عالیه

من حتی ی مدت سنگ نمک شیاف میکردم خوب بود ولی اذیت کننده بود هی شیاف کردن

با شستشو راحت میشی 

راستی کاری ب شیرینی جات نداره ،متاسفانه پزشکا نمیدونن از رطوبته ن از شیرینی جات

مصرف لبنیات مخصوصا دوغ و ماست و بستنی و هندونه وضعیت رو بدتر میکنن درصورتی ک پزشکا هی میگن خودتونو با دوغ بشویید!! و ماست بخورید!!!

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.