2777
2789
عنوان

عفونت

163 بازدید | 32 پست

سلام دوستان

امیدوارم حالتون خوب باشه

دقیقا از اول فروردین من عفونت دارم🥲

سه بارم دکتر رفتم ولی خوب نمیشم 

دکتر هم میگه چون دختری نمیشه جز قرص برات کاری کرد 

تجربه ای دارید؟

دیگه دارم کلافه میشم 

میترسم عفونته زیاد بشه و کار دستم بده

مجرد بودم و پماد دادند. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرتیمازول؟

بله فکر کنم

البته بدون استفاده از اپلیکاتور

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
منم مجردم پارسال درگیر بودمقرص و دو مدل پمادحتی امپول هم نوشت برامخوب شدمعلائمت چیه شما؟

من مدام ترشح دارم 

با حجم بالا 

اوایل بو بد و غلظت بیشتری داشت 

دارو که خوردم کمتر شد اما کامل از بین نرفت 

خداروشکر سوزش و خارش ندارم ولی این رطوبت همیشگی خسته کنندس

خداروشکر خوب شدیاین پماد رو من جواب نداد

نه بخاطر جواب دادنش نگفتم؛ 

بخاطر این گفتم که نوشتید چون مجردید به جز قرص کاری نمیشه کرد. 

منم مجردم پارسال درگیر بودمقرص و دو مدل پمادحتی امپول هم نوشت برامخوب شدمعلائمت چیه شما؟

اسم امپول و یادته ؟ 

این لامصب نه معلومه عفونت نه قارچ نه باکتری 

من قرص هر سه تاشو خوردم حتی ترکیبی هم خوردم نشد که نشد

من مدام ترشح دارم با حجم بالا اوایل بو بد و غلظت بیشتری داشت دارو که خوردم کمتر شد اما کامل از بین ن ...

واسه من فقط سوزش و خارش شدید بود

طوری که نمیشد از خونه برم بیرون اذیت بودم

پماد رو بگیر بدون اپلیکاتور بزن

لباس زیر هم نپوش 

نه بخاطر جواب دادنش نگفتم؛ بخاطر این گفتم که نوشتید چون مجردید به جز قرص کاری نمیشه کرد.

آهان متوجه شدم 

آخه گفت یه راهایی هست مثل فریز کردن یا شستشو تو مطب اما رو‌تو نمیشه انجام داد

اسم امپول و یادته ؟ این لامصب نه معلومه عفونت نه قارچ نه باکتری من قرص هر سه تاشو خوردم حتی ترکیبی ه ...

نه یادم نیس ولی دو سه تا بود

اخه نمیشه که خود سر بزنی

باید با نسخه پزشک باشه عزیزم