2777
2789

سلام دوستان گلم امیدوارم حالتون خوب باشه هرجا که هستین ..میخاستم به مشورت ازتون بگیرم من ۱۴۰ ملیون پس انداز دارم بنظرتون بزارمش بانک سودش بگیرم یا بدم طلا یا کار دیگه ای میشه راهنماییم کنید ...یا میشه بزارمش بانک روش وام بگیرم کسی این کارو کرده ممنون میشم از همگی

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم طلا میگرفتم

با این وضعیت که هست پول بمونه بی ارزش تر میشه درسته ۱۴۰ تومن هم چیزی نیست آنچنان ولی خودمم گفتم طلا بهتره ...شما اطلاعی دارید میشه وام گرفت روش یا ن

اگ حالا حالا ها لازمش نداری طلا بخر

ن لازمش ندارم واقعا گیج شده بودم گفتم بریزم حساب سودش بگیرم باز میگم طلا بهتره پول بمونه بی ارزش میشه 

بنظرتون یه نیمست گیرم میاد که ظریف نباشه

با این وضعیت که هست پول بمونه بی ارزش تر میشه درسته ۱۴۰ تومن هم چیزی نیست آنچنان ولی خودمم گفتم طلا ...

گلم پول بی ارزش میشه. بزاری بانک روش وام بگیزی که چی بشه؟ اگه بزنی به کاری خوبه ولی اگه باز پس انداز کنی به درد نمیخوره.

سکه بخر گلم یا طلای آب شده

بذار دوماه قرض الحسنه بعد به همون امدازه پولت بهت وام میدن، بعد برو با کلش طلا یا ماشین بگیر

عزیزم بانک مهر ایران بزارم درسته بعد ضامن هم میخاد ؟

هرکاری میکنی بانک به هیچ وجه نذار تو این وضع اقتصادی فردا پس فردا همین چن گرم طلا هم نمیتونی باهاش ب ...

ممنون از اینکه وقت گذاشتین عزیزم بنظر شما بزارم بانک وام بگیرم باهاش چطوره ؟ یعنی پولو دوبرابر کنم شما اطلاعی در این مورد دارید