2777
2789

آرزومه یه روزی تو رو بغل بگیرم

من که بناست بمیرم کاش تو بغل تو بمیرم

میبینی آقا شکستگیمو

از این فراقت دل خستگیمو

چی کار کنم که به دل بشینم

برا یه بارم تو رو ببینم

متی ترانا و نراک افتادم از خواب و خوراک

متی ترانا و نراک نکنه باشم زیر خاک

متی ترانا و نراک نبینمت میشم هلاک

یا بن الحسن روحی فداک ...

تا آخرین نفسهام برای تو میخونم

پای عهدی که بستم آقا تا پای جون میمونم

آرامشم تو دعای عهده

زبون حالم آوای عهده

میشه برا تو مفید بشم من

تو راه عشقت شهید بشم من

یا بن النبی المصطفی ای حجت دین خدا

یا بن النبی المصطفی ای نور چشم مرتضی

یا بن النبی المصطفی منتظرم آقا بیا

یا بن الحسن روحی فداک ...

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

السلام علیک یا صاحب الزمان

💚🥰🌸🌼🌷آقا حواسشون بهت هست 💚خدا کمکت کنه آبجی التماس دعا

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

روحی فداک یا مولای من اللهم عجل عجل لولیک الفرج وجعلنا من خیر انصاره و اعوانه به حق بی بی زینب سلام ...

قربون زبونت از کجا این جملات زیبا رو گفتی 🥺🥺🥺😍😍الهی عاقبت بخیر باشی ، دو روز پیش خواب دیدم یه خانم گفت ظهور نزدیکه قسمش دادم بگو کی ؟گفت ۴سال دیگه بعد تو افق گنبد مسجد جمکران رو دیدم مثل قنوت دستام رو بالا آوردم و شروع کردم به خوندن اللهم کن لولیک 

قربون زبونت از کجا این جملات زیبا رو گفتی 🥺🥺🥺😍😍الهی عاقبت بخیر باشی ، دو روز پیش خواب دیدم یه خ ...

فدات شم دلم خیلی شکسته بود داشتم روضه گوش میدادم به دلم افتاد بگم 🫂واقعا هم همینه فقط خودمون یادمون میره

از همه احادیثو وصیت و خاطره شهدا قشنگ تر از این جملات به گوشمون میرسه

آقا انقدر حساسه روی روحیه ی ما 🥺😭😭😭من تازه یه سخنرانی گوش دادم 

میگفت یه جوونی قبل خواب خیلی گریه میکرد که آقارو ببینه، آقا به یه نفر گفته بود که بهش بگه که اینکه انقدر گریه و بی تابی میکنی من خیلی نگرانت میشم و غصه میخورم فعلا  صلاحت نیست ببینی انقدر خودتو اذیت نکن😭😭😭😭😭 

چقدر خوابت قشنگ بود دلگرمم کرد، ان شاءالله که از یارانش باشیم که تا ظهور کردن بگیم جونم آقا🥺برنامه ریزی کنیم بر این اساس🥺🥰ممنون که گفتی ان شاءالله همیشه همچین خوابای قشنگی ببینی کلی روحیه آدم خوب میشه و دلگرم میشه و انرژی میگیره

فدات شم دلم خیلی شکسته بود داشتم روضه گوش میدادم به دلم افتاد بگم 🫂واقعا هم همینه فقط خودمون یادمون ...

راستی اون خانم تو خوایچب تاکید کرد یا چیزی رو بخونم که یادم نیست بعدم گفت زیاد آیه الکرسی بخون و بعدش مژده ظهور رو داد

راستی اون خانم تو خوایچب تاکید کرد یا چیزی رو بخونم که یادم نیست بعدم گفت زیاد آیه الکرسی بخون و بعد ...

آره عزیزم زیارت امام حسینو خیلی تاکید دارن که بخونیم. زیارت امام حسین هم چندتا هست توی مفاتیح‌ هست منم خیلی دوست دارم بخونم اتفاقا قول داده بودم بخونم ولی چون که چندتا بود نفهمیدم کدوم اصلیه بیخیال شدم🙈 یکیشم میخوندم الان به قولم عمل کرده بودم ها 🙈آبروم رفت

انشاء الله توفیقش همیشگی نصیبت باشه منم یادت موند از دعا محروم نکن

چشم خوشگلم🤗💗💗💗💗به یادتم آبجی جونم همینطور شما خانوم

انشاء الله توفیقش همیشگی نصیبت باشه منم یادت موند از دعا محروم نکن

قربونت عزیزم باعث خیر شدی ممنونم😘🥺🥺❤️❤️ممنونم ز دعای قشنگ🥺🫂