2777
2789
عنوان

خواهش میکنم به دادم برسید

88 بازدید | 14 پست

من یه غلطی کردم یه تا‌پیکی زدم چتمو‌ با یه دوسته خانوادگی صمیمی گذاشتم فقط صفحه اولشو خوندن و شروع کردن کلی تهمت و تیکه و زخم و زبون اصلا اجازه ندادن من ادامشو بزارم و حرفای منم ببینن تورو خدا گزارش بزنید پاک بشه بخدا برای تک تک افرادی که گزارش زدن قران میخونم همین امشب ( در جوابه تمامه افرادی که میفرمایند خودتم خوشت اومده عرض کنم ده ساله دوستیم همیشه و جلو همه همینجوری حرف میزدیم ) الان این آقا عقلشو از دست داده 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زدم برات ولی بدون مرد جماعت شکارچی صبوری هستند، مواظب زندگیت باش

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

پاک شده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من زدم برات ولی بدون مرد جماعت شکارچی صبوری هستند، مواظب زندگیت باش

خیلی لطف کردی واقعا برات دعا میکنم 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن