2777
2789
عنوان

دختر دایی من اسوده ترین وخوشبخترین دختر دنیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 72 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورت خودتی؟

ن من علط کردم این شکلی باشم

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

پس چرا سختی هاش رو نمی بینی؟ خیلی تلاش کرده تا به اینجا رسیده آفرین بهش درود بر ارادش و آفرین به تو که تحسینش می‌کنی 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

مدیز مآلی ی بانکه

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

نه این خوبه نه اون

من با ازدواج تو سن کم مخالفم 

من معتقدم دختر باید دستش تو جیب خودش باشه بعد ازدواج کنه

ولی مخالفم با اینکه آدم تا ابد مجرد بمونه 

مرد بد زیاد هست ولی خوب هم کم نیست که به زنش بها بده پایه باشه و...

بنظرم ازدواج یک مرحله از زندگی هر انسانیه که باید انجام بشه 

در زمان مناسب 

بعد از یک مدتی مجردی صرف باعث بی هدفی میشه همش تفریح و مسافرت و اینا که نمیشه 

ذات انسان هدف بالاتری نیاز داره که ناخواسته فقط با اون آرامش پیدا می‌کنه مث بچه بزرگ کردن و زندگی مشترک 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

پس همدم این در پیری کیه؟؟؟؟

انگار شوهر ادم تو پیری همدم ادم میشه

بهترین کاره واقعا 

البته اگه در کنارش با کسیم ک دوسش داره در ارتباط باشه بد نیست ازدواج نکنن ولی

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بهترین کاررا کرده به خدا چندسالشه؟

۳۰