2777
2789
عنوان

به فکر جدا شدنم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 45 پست
آخه مادرشوهرم دیگه چطوری بدیش رو به شوهرم نشون بده؟جلوی چشم شوهرم اون پسرش رو می بره بالاو شوهز من ر ...

اونا خواهر برادر و پدر مادراش هستن اصلا کوچیک و بزرک کردن یه بچه به چشم  همسرت نمیاد و اهمیتی نمیده تو هم سعی کن نادید بگیری فک کن مادرت خواهرتو بیشتر دوس داشته باشه یا تو ..برای تو فرقی نمیکنه همین که مادرتو داری تو دوسش داری کافی ...پس تو این مورد اصلا دخالت نکن عزیزم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترین روزای عمرم تو دعوا سپری شد ..به خاطر دخالت ها حرفای بیربط و خاله زنگی و هزار و یک مشکل اما سع ...

میدونی الان که به انجام این کارا فکر میکنم احساس خستگی دارم. خیلی خسته ام برای نجات دادن زندگیم

چونکه دیگه هیچ رغبتی بهش ندارم

صزفا عادته

یه عادت ۳-۴ ساله.

خیلی سخته که توی زندگی همش باید آدم در حال سیاست چیدن و نقش بازی کردن باشه

بعضی وقتا آدم کشش نداره

واقعا دلم گرفته 😔 و هرگز هرگز هرگز مادرش رو نمی بخشم

شاغلمحق طلاق هم دارم

اگه همسرت رفیق بازه مشروب خوره بد دهنه دست بزن داره دختر بازه زنا کاره معتاده ...دور از جونش اومیدوارم هیچ کدوم نباشه اگه هست طلاق بگیر اگه نه به خاطر رفتار بقیه چرا باید زندگیتو خراب کنی

اگه همسرت رفیق بازه مشروب خوره بد دهنه دست بزن داره دختر بازه زنا کاره معتاده ...دور از جونش اومیدوا ...

دقیقا هرچی فکر می کنم به خاطر مادرشوهرم فکر طلاق توی ذهنمه

مرسی که باهام حرف زدی و مرسی از راهنماییهات ❤️

خوشبخت باشی همیشه

کاملا می فهمم چی می‌کشی از دستششوهرت چه عکس العملی داره؟به فکر قطع ارتباط با مادرشوهرت نیستی؟

ب حرفاش اهمیت نمیده. و همیشه سعی کرده ازم حمایت کنه پیشش.. شوهرم یه مرد کاملیه.. و میدونه ک زنشم نیاز ب آرامش و امنیت روانی داره.. مادرشم اینو میدونه ک پشتمه ک پیشش کاری نمیکنه.. کلا در خفا فتنه هاشو اعمال میکنه.. فقط چند ماهیه ک باهاش قط ارتباطیم ولی میدونم این قط ارتباط خیلی دووم نمیاره.. چون شوهرم محبت سرش میشه.. اما مادره کلا در حال تظاهر کردن و شعار دادنه.. هیچ محبتی ب بچش در دلش نداره.. چون هیچوقت زندگی و آبروی پسرش براش مهم نبوده.. خدا شاهده حتی چشم پیشرفت کردنمونم نداره.. 

ب حرفاش اهمیت نمیده. و همیشه سعی کرده ازم حمایت کنه پیشش.. شوهرم یه مرد کاملیه.. و میدونه ک زنشم نیا ...

دقیقا مادرشوهر منم نسبت به شوهرم خیلی خیلی بی محبته

خیلی شوهزم زو میاره پایین و تحقیرش میکنه راحت

ولی شوهزم چشمش اینا رو نمیبینه

میدونی الان که به انجام این کارا فکر میکنم احساس خستگی دارم. خیلی خسته ام برای نجات دادن زندگیمچونکه ...

میدونم من چند بار تا پای طلاق رفتم فقط به خاطر خانوادش  دقیقا حستو درک میکنی اما واقعا زندگی شیرین میشه بعد یه مدت سیاست دیگه معنای نداره چون دیگه تو رو شناخته و اونوقت که شیرینی زندگی تجدبه میکنی ...یه زن سرخت و قوی واقعا قابل ستایش قوی باشو محکم سال های اول زندگی واقعا پرتنشه من ۱۰ سال ازدواج کردم و تازه دارم رنگ ارامش رو میبینم ...همسرم که مدام خونه ی مادرش بود الان هر وقت زنگ میزنه میگه بگو سر کاره ندونه من خونه دعوت کنه زندگی بالاو پایین زیاد داره اما عاقلانه رفتار کن

دوست دارم محکم باشم و ازش جدا بشممطمئنم حتی نمی‌فهمه ازش جدا شدم و باز برمی‌برمیگرده ور دل مامانشزند ...

شما الان داری آب توو هاون میکوبی.. اول همه مشکلاتتو بهش بگو و از عواقب جدی نگرفتنشم بگو.. بزار بفهمه چقدر جدی هسی.. اگه دیدی باز اهمیت نمیده کلا این دندون لق رو بکن بنداز فاظلابه توالت

بچه ننه بودنشدهن لق بودنشلوس بودنشپنهان کاریشو ...اینا دلایل لازم و کافی نیست؟

نه اصلا.اشکال هست ولی کافی نیست.

باید یپرسی چرا پنهان کاره؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
دقیقا هرچی فکر می کنم به خاطر مادرشوهرم فکر طلاق توی ذهنمهمرسی که باهام حرف زدی و مرسی از راهنماییها ...

قربونت عزیزم یادی سال های اول زندگیم افتادم امیدوارم شادی ارامش تو زندگیت جاری باشه هر وقت دلت گرفت بیا همین تاپیک خودت بهم پیام بده صحبت کنیم تا اروم شی 😘

قربونت عزیزم یادی سال های اول زندگیم افتادم امیدوارم شادی ارامش تو زندگیت جاری باشه هر وقت دلت گرفت ...

واقعا مرسی ❤️ نیت خیر و قلب مهربونت برات عشق و آرامش میاره مطمئنا ❤️

واقعااینایی که میگن مشاور مشاور واقعانتیجه دیدن که میگن یااحساس کلاس میکنن؟؟از نزدیکان من خودش مشاوره و واقعایه زندگی داغون داره و باچندین مشاورهم که ادعاشون میشه ارتباط دارم که اوناهم خودشون نیاز به مشاور دارن 

کدوم مشاور؟وچندساعت مشاوره؟میتونه یه زندگی آسیب دیده رو نجات بده؟؟؟؟

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش