2777
2789
عنوان

به فکر جدا شدنم

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 45 پست
تا موقعی ک مادرش باشه بعدش دقیقا ای موضوع برعکس میشه تو جامعه نیمده ؟

نه ببشتر ور دل مادرش بوده حتی تمام مسافرتهاشون دوتایی بوده تا قبل از ازدواج 

پدرش رو هم نمی بردن

با دوستاشم مسافرت نمیرفته

آره نیستم.

ی مدت خودتون و الویت قرار بدید و اون اقا رو با اداهاش و مادرش دسه کم ی مدت ب حال خودش بذارید و رها کنید،اونوقت بهتر می تونید تصمیم بگیرید اون اقا تمام ذهن و فکر شما رو درگیر خودش کرده ی مقدار ازش فاصله بگیرید تا بتونید درست و راحت فکر کنید البته اون اقا هرگز تغییر نمیکنه و عوض نمیشه شاید کمی بهتر شه در طول زمان ک عمرتون و حرومش کنید اما درست نمیشه از طرفی هیچ ادمی کامل نیس و امکان داره تجربه بعد هم کمتر یا بیشتر همین باشه بس ب خودتون فرصت بدید ک اینده رو روشن و درست ببینید و بر اساس الویت خودتون انتخاب کنید 

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ببشتر ور دل مادرش بوده حتی تمام مسافرتهاشون دوتایی بوده تا قبل از ازدواج پدرش رو هم نمی بردنبا دو ...

مسلما مادرشم حسادت زنانه داره نسبت ب پسرش ک همجا باهاش بوده و نمیتونه کنارش نباشه

از این مادرشوهر منم دارم.. مدام در حال چشم و هم چشمیه.. کافی یه چوب کبریت بخرم خودش و دخترشم باید برن عین اونو بخرن.. از مظلوم نمایی هاش نگم برات ک اشک تمساحش دم مشکشه.. حالا مال من فتنه و دوبهم زنی و حسادت و خباثت زیاد داره... منو هن ک هووی خودش میدونه.. با همه پیش من پچ پچ میکنه.. با دختراش.. با جاریم.. با شوهرم.. حتی پیش من با مامان خودمم پچ پچ میکرد ک حرفاشو من نشنوم.. با همه محرمه الا من نامحرم جمعشم.. عمدا اینکارو میکنه ک منو دچار سوظن کنه.. خلاصه یک عدد خار هستم در چشمش.. کاش فقط ب همین اندازه اکتفا میکرد و دخترمم مثل خودم نمیدید.. زنه 70 ساله الان بزدگترین دشمنش دختر سه ساله منه.. از هیچ بدیی درحق کوتاهی نکرده.. یه بار میاد میگه دخترت شبیه میمونه.. هیچی نمیگم.. یه بار میاد میگه اسم بچت خیلی زشته.. یه بار میاد میگه دخترت چاقه خداروشکر ک مریض شد یکم از غذا خوردن میافته.. و هزارتا مزخرفای دیگه.. پشت سرمونم نگم ک برامون صفحه ها بدگویی کرده و آبرو برامون نذاشته.. حالا این زن در ظاهر یه مظلوم نماییه بیاو ببین.. 

از این مادرشوهر منم دارم.. مدام در حال چشم و هم چشمیه.. کافی یه چوب کبریت بخرم خودش و دخترشم باید بر ...

کاملا می فهمم چی می‌کشی از دستش

شوهرت چه عکس العملی داره؟

به فکر قطع ارتباط با مادرشوهرت نیستی؟

خسته ام برای این کاراحساس میکنم شوهرم ارزشش رو ندارهاگر از خودم مطمئن بودم، که بعد از جدایی روحیم دا ...

مطمئن باش همیشه از خودت ممنون میشی بابت این جدایی ک در حقت انجام دادی. آدم نالایق ارزش ناراحتیم نداره

منظورت از سیاست چیه؟ببین مثلا قبل از ازدواجمون که اصلا من وجود داشته باشم پدر شوهرم مادرشوهرم دو واح ...

اون عادت های بد مادرشوهرتو نمیتونی عوص کنی ...ولی همسرتومیتونی تعییر بدی همسر من به قدی بچه ننه بو حتی پولاش دست مامانش بود خیلی مشکلات داشتم بارها میخواستم جدا شدم ولی الان خدارو شکر یه مدته ارامش به زندگیم اومو ....سعی کن جلو همسرت با خانواده ش خوب باشی حتی اگه بد رفتار کردن تو به همسرت نگاه کن چیزی نگو و در وقت مناسب با لحن مهربانو اروم بگو دیدی این کارو انجام داد ولی من به احترام تو نادیده گرفتم ..وقتی یه مدت اینطور پیش بره تو خوب باشی در طاهر حتی اگه تو قلبت ازشون متنفری مادرشوهره تحمل نمیاره و خودشو نشون میده حالا ممکنه یه سال طول بکشه خودشو نشون بده یا یک ماه باید صبر داشته باشی اونوقت همسرت کم کم میفهمه بابا این بیچاره هر چی میگفت راست بود ..و پشت تو میشه ...من تو زندگیم بارها به خاطر اونا باهمسرم دعوام میشود دادو بیدا میشود ولی وقتی همسرم فهمید مشکل از اوناس حالا اگه جلوی خودشم هرچی از دهنم در بیاد بهشون بگم پشتم وامیسه با سیاست سمت خودت بکشون در طاهر بزار ادم خوبه باشه تا توجه همسرتو داشته باشی

مطمئن باش همیشه از خودت ممنون میشی بابت این جدایی ک در حقت انجام دادی. آدم نالایق ارزش ناراحتیم ندار ...

دوست دارم محکم باشم و ازش جدا بشم

مطمئنم حتی نمی‌فهمه ازش جدا شدم و باز برمی‌برمیگرده ور دل مامانش

زندگی یکنواخت قبلیش زو ادامه میده

اون عادت های بد مادرشوهرتو نمیتونی عوص کنی ...ولی همسرتومیتونی تعییر بدی همسر من به قدی بچه ننه بو ح ...

آخه مادرشوهرم دیگه چطوری بدیش رو به شوهرم نشون بده؟

جلوی چشم شوهرم اون پسرش رو می بره بالا

و شوهز من رو میکوبونه

پدرشوهرم درست مقابل شوهرم چشم تو چشم بهش توهین میکنه

اینا بدیهاشون رو جلوی شوهزم نشون دادن

شوهرم نمیبینه

یعنی نمیخواد ببینه

توی این سه سال و اندی من سهی کردم همه چیز رو خوب پیش ببرم و به شوهرم فرصت بدم تا از خانوادش ب اندازه ی معقول فاصله بگیره 

ولی روز به روز بدتر میشه

بعد رفتن باید ساپورت مالی داشته باشی چه خودت بری سر کار چه خانوادت حمایتت کنند داری؟اینارو الان باید بهش فکر کنی.

با وکیل هم صحبت کنی  قبل از اینکه به همسرت بگی قصد جدایی داری تا بهت راه حل بده چه مهریه چه طلاق

نمیدونم واقعاشانس منه

بهترین روزای عمرم تو دعوا سپری شد ..به خاطر دخالت ها حرفای بیربط و خاله زنگی و هزار و یک مشکل اما سعی کردم ساست داشته باشم میگم در طاهر ادم خوبه باش و نجنگ و اصلا پیش همسرت از خانوادش اعتراص نکن ...دعوتشون کن عدای مورد علاقشونو بپز جلوی اونا قربون صدقه ی شوهرت برو مدام کنار همسرت باش اونجا میری کمک کن تو کارا و اینجاس که ادم بد دات تحمل نمیرا متلک گفتن و رفتاراشو دخالت هاشو دیگه علنی جلو همه بروز میده و اونوقت قصاوت بزار پای همسرت ببین چطور  برات جون میده که نکنه یوقت بری این دختر به این خوبی از دست بدم