2777
2789
عنوان

راسته میگن وسایلای کاشت و ژلیش ممکنه ناقل ایدز باشه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 59 پست
استخر من میرممیگم نکنه هزار جور بلا بگیرم

من بیشتر از ده ساله استخر نرفتم خیلی چندشم میشه. ناخنم فقط یکبار کاشتم اصلا خوشم نیومد...  

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا کاشت ناخن خیلی عوارض داره، از اشعه فرابنفش که سرطان زاست تا خطر قارچ ناخن و بیماریای خونی، بعضی بیماریای پوستی هم می تونه فعال کنه

واقعا ناخن طبیعی چه عیبی داره که خانما باید خطر این همه عوارضو بپذیرن به خاطر یه مد مزخرف

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
اصولا قیچی و موچین و سوهان ناخن و اینها با ضدعفونی کُند میشه... واسه همین علاقه‌ای به ضدعفونی ندارند ...

ای بابا پس تکلیف چیه

آدم باید موچین و قیچی از خودش باشه

بنظرم اینجوری بهتره

من بیشتر از ده ساله استخر نرفتم خیلی چندشم میشه. ناخنم فقط یکبار کاشتم اصلا خوشم نیومد...

ااا من استخر میرم ولی 

عشقه عشق

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

باید حتما داخل مواد و دستگاه ضدعفونی کنه .

اگه انجام نمیده حتما یجای دیگه برو یا خودت وسایلش رو بخر ببر برات درست کنن . 

ولی حتما جایی برو که ضدعفونی کنه . خیلیا حتی فقط الکل میزنن و الکی مشتری رو گول میزنن که وسایل تمیز و سیفه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

کلا کاشت ناخن خیلی عوارض داره، از اشعه فرابنفش که سرطان زاست تا خطر قارچ ناخن و بیماریای خونی، بعضی ...

حالا صرفا مد نیست جنبه زیبایی داره بالاخره

من خودم در عمرم دوبار ژلیش کردم یکیش عروسیم یکیش عروسی فامیل 

اولش ذوق داری بعدش دلتو میزنه

در کل چیز جالبی نیست و به خطراتش نمی ارزه واقعا

استخر من میرممیگم نکنه هزار جور بلا بگیرم

کلا استخر باز جای معتبر برین و ...خوب کم پیش میاد چیزی باشه ...

هر چند اونم میتونه انتقال بیماری داشته باشه وقتی بخواییم وسواسی نگاهش کنیم ،محیط خود آب نه ولی اطرافش میتونه و باید یه سری مسائل رو رعایت کرد دیگه 

You're all the things I've got to remember

عزیزم من خودم ناخنکارم این حرف شما درسته ولی بیشتر برای جاهای درپیتی که به بهداشت اهمیت نمیدن اول اینکه ناخنکار خوب پیدا کنین دوم اینکه سعی کنین پک شخصی بگیرین به خود ناخنکارتون بگین براتون اوکی میکنه 

مگرنه این همه ادم کاشت میکنن مگه همه دچار مریضی میشن؟

نه با خوردن چیزی نمیشه

فک کن یکی جیش کنه ما بخوریم ابو🥲

ولی عاشق استخرم

اب بازی خیلی باحاله

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!