یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصولا قیچی و موچین و سوهان ناخن و اینها با ضدعفونی کُند میشه... واسه همین علاقهای به ضدعفونی ندارند آرایشگرها
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
یه الکل زدن الکی هم ضدعفونی حساب نمیشه باید تو یه موادی هست اسمش یادمرفته تو اون محلول بذارن لوازم یکم بمونه بعد تو یه دستگاه دیگه بذارن کامل استریل و ضدعفونی بشه بعد استفاده کنن یا برا هر مشتری پک یه بار مصرف جداگونه داشته باشن
من از اپیلاسیون هم میترسم اصلا انجام ندادم تا حالا چون تو آرایشگاه که کار میکردم میدیدم اون دستگاهی که موم گرم میکنه با یه کاردک میزد و کلا ظرفش خیلی کثیف بود و یه بار موم میریخت تا چند روز برا همه مشتری ها از همون استفاده میکرد، بلاخره اون کاردک که رو بدن طرف میزد برا قسمت بعدی بعدنش کاردک عوض نمیکرد که دوباره همون کاردک میکرد تو کل اون مواد و میزد به بدنش فک کن بیکینی رو هم اپیلاسیون کنی با این روش برا صدتا آدم حتما یکیشون زگیل تناسلی داشته یا داره و منتقل میشه دیگه