2777
2789

یه مدت بود کلمه ی عشقم افتاده بود دهنم یعنییییی دختر پسر خانواده به هرکی می‌رسیدم خیلی عادی حرفمو با عشقم شروع میکردم خلاصه من یه روز رفتم یه فروشگاه گه فروشنده ی جوانی هم داشت چند تا خوراکی که برداشتم گفتم ببخشید عشقم میشه اینا رو حساب کنین🤡 طرف گه از خنده مرده بود نمیتونست حرف بزنه به زور جلو خودشو گرقته بوددد بعد از اون این آقا هر روز میوفتاد دنبالمو میگفت عشقم وایسا کارت دارم 🤡

وای😂😂😂😂😂😂

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلمه عشقم حرمت داره، نمیشه به هر کس و ناکسی گفت، جالب نیست اصلا

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

یکبار بچه بودم 10 سالم بود و همه فامیل دور هم جمع شده بودیم و داشتیم راجب پسرای مجرد فامیل حرف می‌زدیم که یکهو منم گفتم مهدی(پسر داییم) هم چند سال دیگه با من ازدواج می‌کنه دیگه.. اینو جلوی همه خاله و مامانم و اینا گفتم. با اینکه کسی هم حرفی راجب ما نزده بود ولی من نمی‌دونم چرا یهو همچین حرفی زدم . خیلی زشت بود

نوازنده ویلن هستم 🎻😃

من بودم دیگه اونجا ها نمیرفت🤣🤣

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

منم همین اتفاق افتاد برام منتهی من عزیزم افتاده بود سرزبونم 

رفتم ی بوتیک که فروشندش ی اقای میانسال بود گفتم عزیزم اینا چند چشماش چهارتا شد و خوشش اومد وای مگه ول میکرد میگفت برو بپوش ببینم چجوره رو تنت 

تنها هم بودم سکته داشتم میکردم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

حواسم نبود به استاد جوون مون که خیلی بدخلاق و جدی بود چشمک زدم ، دارک ترش این بود اونم چشمک زد در جوابم😐

دلم میخواست از دانشگاه و زندگی لفت بدم😅

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

یروز داشتم با اسنپ میرفتم خونه مامانمینا ، راننده اسنپه خیلی نگاه میکرد بهم و می‌گفت کولر بزنم براتون ، یا ببخشید دست انداز رو تند رد میکنم اذیت میشید و این حرفای چاپلوسی 

اسنپ من با شماره همسرمه 

دیدم این هعی داره از تو آینه نگاه می‌کنه بهم منم اون روز انقدر حال و روزم آشفته بود فقط تونستم عبامو تنم کنم و اسنپ بگیرم و برم اونجا 

هیچی دیگه دیدم وقتی من پیاده شدم همسرم یه ربع بعدش زنگ زد گفت راننده اسنپیه چیزی نمی‌گفت گفتم نه بنده خدا فقط می‌گفت ببخشید اذیت میشید بابت دست انداز و این حرفا ، همسرم خندید 

گفتم چیزی شده ؟ گفت نه فقط تو روز روشن دارن زن من و از خودم خاستگاری میکنن 😂😂😂

بعد خودشم می‌خندید ، گفتم چطور چیزی گفته ؟ گفت والا پیام داده که من از شما خوشم اومده خیلی خانم باوقاری بودین امکانش هست با خانواده مزاحم بشیم برای امر خیر 

وایییییی دیگه انقدر خندیده بودیم که نگو همسرمم گفته بود من متاهلم و این حرفا ، بنده خدا گفت شرمنده نمیدونستم

حالا هر وقت یادمون میوفته می‌خندیم 

برای حفظ آبروم یه حمد می‌خونید ، خدا خیرتون بده

وای این اتفاقات برای همه پیش میاد من با مامانم رفتیم لوازم خانگی ی سری لوازم مامانم خرید بعد فروشنده مرد میانسالی بود گفت مبارکتون باشه منم گفتم قربونت 🤭😐

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

حواسم نبود به استاد جوون مون که خیلی بدخلاق و جدی بود چشمک زدم ، دارک ترش این بود اونم چشمک زد در جو ...

واااای😂😉

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻