2777
2789
عنوان

کسی حیوون خونگی یا عروس داره

135 بازدید | 37 پست

من چندروزه به عروس هلندی گرفتم ۲۴ روزش هست وقتی از جعبه اش در میارم جیغ جیغ می‌کنه گردنش رو دراز می‌کنه تازه هم بهم غذا بدم همین کارو میکنه

تو جعبه مبزارم تاریک هست ساکت میشه

میگم نکنه کور باشه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

نمی‌دونم 🥲

🥲

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کور بود توی جعبه و بیرونش براش فرقی میکرد؟نه!

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

نه بابا کور چیه طبیعیه برای چی تو جعبه میزاریش قفس بگیر براش آزادش بزار هر وقت دلش خواست بره تو قفس غذا و آب بخوره هروقت نخواست بیاد بیرون کیف کنه 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اگه کور بود توی جعبه و بیرونش براش فرقی میکرد؟نه!

گفتم شاید حس میکنه روشنی رو😂

کلا عروس هلندی توی جای تاریک ساکت میشه واسه ما هم همینه

مامان بزرگم داره کلا بیرون قفس هستن اصلا سر و صدا ندارن

گفتم شاید حس میکنه روشنی رو😂

بعید میدونم

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

نه بابا عروس منم تا لامپ روشنه همش جیغ می نه صدا میده تا میزارمش تو اتاق پرو می‌بندم لامپ خاموش میکنم ساکت میشه .البته بگم آزار اذیتش نمیکنم چون بچه کوچیک دارم بخاطر اینکه بیدار نشه مجبورم موقعی بچم خوابه بزارمش تو اتاق....چون تا مارو میبینه همش جیغ صدا میده آدمیه

نه بابا کور چیه طبیعیه برای چی تو جعبه میزاریش قفس بگیر براش آزادش بزار هر وقت دلش خواست بره تو قفس ...

چون فعلا کوچولو هست توانایی راه رفتن رو نداره فعلا تاتی تاتی ۳قدم راه می‌ره😍

آقاعه گفت از ۵۰روزگی به بعد قفس براش فراهم کنید البته قفس بزرگ داریم باید وسیله هاشو بخریم